Ekspertide hinnangul läheb naisel kuni 20 minutit aega, enne kui ta saavutab maksimaalse erutatuse. Mehed erutuvad ainuüksi hullamise mõtte peale.

Oluline on meeles pidada, et tupe limaskest on väga õrn ja agressiivsel alustamisel võib olla naisele soovitust vastupidine mõju – erutus kaob. Seepärast on oluline võtta eelmänguks aega või kasutada abivahendina vee baasil valmistatud libestit.

Ajakirjas Journal of Sex Research avaldatud uuringu kohaselt pakuvad sekslelud naisele vahekorra ajal suurt mõnu. Vibraatorite abiga saavad naised mitmeid orgasme järjest. Uurimistööst selgus veel, et vibratsioonide tekitatud orgasm on naise jaoks palju intensiivsem kui klassikaline vaginaalse stimulatsiooni tulemusel saadud orgasm. Seepärast ostavad just naised usinalt spetsiaalseid paaridele mõeldud vibraatoreid, mis masseerivad vahekorra ajal naise kliitorit, või peenise suurendajaid, mis vibreerivad kas g-punktil või kliitoril.

Ainult 25% naistest saavad orgasme traditsioonilises vaginaalses suguühtes ja 75% hoopis kliitorimassaaži tulemusena!

Paraku peavad paljud paarid sekslelusid tabuks ning naine ei teagi, millest ta ilma jääb. Sekslelude kasvav populaarsus viimastel aastatel annab lootust, et teadlikkus naise seksuaalsuse toimimisest kasvab. Meestel on aeg ebakindlusest üle saada ja aktsepteerida tõsiasja, et naised vajavad enamat!

Haara härjal sarvist ja vürtsita oma tavarutiini vallatute seksleludega. Naine on väga rõõmus, kui mees üllatab teda millegagi, mis on spetsiaalselt temakese naudinguks disainitud. Sellest võidavad mõlemad partnerid.

Üksluisus on voodielule nagu mürk ja peamine põhjus, miks otsitakse armuke või suisa mitu! Pikaajalises suhtes kaotatakse tihti huvi partneri vastu ja maad võtab rutiin. Õnneks aitavad selle vastu rollimängud. Kui ahvatleva toateenija kostüüm tundub liiga fantaasiarohke, siis ka vallatu sekspesu teeb töö ära ja sütitab kustunud kire. Katseta poosidega ja ammuta inspiratsiooni erootilistest mängudest, mis vallatlemist suunavad.

Hoolitse oma suhte eest ja ära lase sel tolmukorraga kattuda!

Täna meid hiljem!

Jaga
Kommentaarid