Bretti sõnul olevat tema poeg Bobby kaotanud tasakaalu ja seejärel minestanud, sest ta tõmbas hetk enne endale kurku pulga otsast lahti pääsenud kommi, mis leidis tee ta kõrri ja poiss ei saanud enam hingata. Bretti sõnul oli see üks tema elu kõige jubedamaid hetki.

Pulgakomm jõudis Bobbyni Halloweenil, kui ta ukselt uksele kommi-pommimas käis ja kui seni ei näinud tema ise süütus kommis mingit ohtu, siis nüüd nõuab ta, et pulgakommid suisa ära keelataks. “Olen näinud ka varasemalt pulgakommidega juhtunud õnnetusi, mistõttu me tavaliselt ei anna oma lastele neid, aga kuna need anti neile Halloweenil ja nad olid head lapsed olnud ning palusid meid, otsustasime sel korral neil lasta neid süüa,” selgitab Brett. “Mu abikaasa oli Bobby kõrval diivanil, kui ta järsku lämbuma hakkas. Deanna hüüdis mind ja ma proovisin selja peale lüües seda välja saada, aga mingit efekti ei olnud. Ta minestas ja mu naine kasutas ta peal Heimlichi võtet ning peale paari korda tuli see koos okse ja verega välja.”

Seejärel viis Brett oma šokeeritud poja haiglasse, kus arstid ta üle vaatasid ja seejärel koju saatsid.

“Ma tahan lihtsalt, et inimesed oleksid ohtudest teadlikud. Me kõik purskasime nutma, olime nii mures,” lisas pahane isa. “Meie enam pulgakomme süüa ei luba.”

Allikas: LadBible