Mehe sõnul on aga väga suur tõenäosus, et tema venna seitsmeaastane tütar on tegelikult hoopis tema oma. "Ma tean, et ma olen totaalne tobu. Peale seda, kui me seksisime, jäi ta rasedaks," meenutab meesterahvas. "Me leppisime kokku, et me ei räägi mitte kunagi mu vennale, mis juhtus, sest see hävitaks ta."

Kuid asjad muutusid, kui mehe vennanaisel avastati kehast kasvaja ning ta soovis seejärel oma abikaasale ja tütrele tõtt rääkida. "Haiguse lõpus ütles ta mulle, et tahab, et tema abikaasa ja tütar teaksid, mis meie vahel juhtus," selgitab mees. "Ta sundis mind lubama ja ma lubasingi, et ma teen seda, et ta südamele rahu anda. Ta suri eelmisel kuul ja ma pole tänaseni oma vennale tõtt rääkinud ega usu, et ma seda üldse teen. Ta on olnud peale naise surma totaalses depressioonis ja kui ma talle seda räägiks, hävitaksin ta ja meievahelise suhte."

Oma venna naisega maganud mees on tõelise dilemma ees: tema vennanaine oli just kaotanud võitluse vähiga ja palunud mehel tõde ilmavalgele tuua, vend on niigi endast väljas ja nüüd tuleb tal veel oma mineviku vägitegu üles tunnistada.

Lugejad, avaldage arvamust, mida teie samas olukorras teeksite?