"Minu eksi kinnisidee oli mu elu täielikult hävitada. Kasutas selleks ära muidugi ka last. Üks õudne ja salakaval manipulaator oli. Kohtus mängis hirmsat kannatajat, kohtutäituri juures mängis kannatajat, kui järjekordne eesmärk, järjekordne nuga mulle selga löödud oli, siis naerdi mulle näkku. Aastaid, aastaid, aastaid käisime kohut.

Hiljem hakkas kogu ta tekitatud jama päevavalgele tulema ja sain hakata teemasid lõpetama. Olin igati võlgades, kontod kinni... Rahad läksid kõik alimentideks. Lapse ema reisis soojadel maadel ringi, solaariumid, juuksepikendused ja tagatippu vanaema kasvatas last.

Kui laps 18aastaseks sai, siis paar kuud hiljem sain kurja kõne eksilt, et kus rahad on? Läbi sai see pidu, kuna otsuses oli kirjas, et elatist tuleb maksta kuni 18 saamiseni.

Keeruline lugu, aga ma ei näinud last ca kümme aastat. Lootsin, et laps võtab ise kunagi ühendust ja leiab mu üles. Nii läkski. Saame hästi läbi aga ema tehtud ajuloputus on tugeva jälje jätnud.

Olen tänaseks üle kümne aasta abielus, vahepeal veel lapsi saanud. Nemad saavad oma täiskasvanud poolõega hästi läbi.

Praegustele lastele olen maailma parim, aga täiskasvanud tütar on minus väga pettunud, et mind ei olnud ta elus. Aga ta ei mõista ja ei usu, et ta ema oli õudne uss, kes tema peale ei mõelnud, vaid kasutas teda isa vastu ära.

Kohtusüsteemis, kohtutäituris, politseis pettusin ka täielikult. Nii palju oli neil eksiga omavahelisi kokkumängimisi.

Kogu see jama kukkuski naise kahjuks aastaid hiljem kokku, kuna ma tegin koopiad kogu sellest jamast, toimikutest. Leidsin tõendeid kokkumängust, pettustest.

Tänaseks olen eraettevõtja, võlad, kohustused pankade ees puuduvad, kodu rajatud pangalaenuta, armastatud abikaasa, lapsed tublid.

Jah, tegin kunagi halva valiku, aga kes noore mehena ikka ilusa fassaadi taha näeb või näha tahabki."