Keskealised mehed tunnevad puudust sõpradest! Väga paljudel on kas ükskikud sõbrad, keda nähakse heal juhul mõned korrad aastas (ja seda ka koos naiste, laste ja muu seltskonnaga) või halvimal juhul pole neid üldse. Aga miks see nii on?

Nooruspõlves on meestel enamasti küll sõpru. Osadel rohkem, osadel vähem, nii nagu ikka. Kuid siis leitakse naine, saadakse lapsed ja keskendutakse rohkem karjäärile. Kui sõpruskonda liitsid ühised hobid, saadakse küll kokku, et hobiga tegeleda, aga järjest harvem, sest pere ja töö võtavad enamiku ajast ning ülejäänud vabal ajal tahaks pigem lihtsalt puhata.

Kuid nii lihtsalt need sõbrad kaovadki ja kätte jõuab keskiga, kus täiskasvanud lapsed on enaamasti juba pesast välja lennanud ja vaba aega on juurde tekkinud lausa rohkelt. Kuid nüüd on mees olukorras, mis on tema jaoks tundmatu - kuidas küll leida uusi sõpru?

Hea idee oleks leida mõni uus hobi. Kui see hobi on seltskondlik, siis sealt tekivad enamasti uued sõbrad. Kui mees on aga mõne spordihuviline, kuid ise selles kaasa enam lüüa ei taha/ei jaksa/ei viitsi, siis televiisorist vaadatakse seda ikka. Siis oleks hea mõte minna kohalikku pubisse ja saada jutule ka mõne teise huvilisega, sest tegelikult on vaja ainult üht ühist teemat, et juttu jätkuks kauemaks.

Kui aga sina ei ole veel keskealine mees, siis hoia oma sõpru! Nendest ilmajäämine on kahjuks lihtsam, kui sa hetkel arvad.

Allikas: DailyMail