Pohmakas on üks kõige hullemaid asju siin maa peal. Ehkki ainus viis, kuidas seda vältida, on kas tarbida alkoholi mõistlikult või siis seda üldse mitte tarbida, aga õnneks on mõningaid abivahendeid selleks puhuks, kui ikkagi on jälle ülekäte läinud.

Üks neist abivahenditest on, üllatus-üllatus, mustsõstar! Miks nii? Sest selles imelises marjas on väga hea suhkru ja soola tasakaal, samuti sisaldab see palju C-vitamiini. See aitab immuunsüsteemil jälle paika saada, kui alkohol on sellele liiga teinud.

Mustsõstar on ainulaadne ka selle poolest, et see sisaldab ka kemikaale, mis kiirendab etanooli oksüdatsiooni - alkoholi lagunemist kehas.

Kui sa oled üks neist tublidest, kes on suvistest maal käimistest endale sügavkülma mustsõstraid varunud, siis ära häbene neid peo ajal näksida. See tuleb sulle vägagi kasuks!

Loomulikult on ka muid abivahendeid. Kui tarbid peol alkoholi, peaks sinna vahele kindlasti piisavalt vett jooma. Tasub ka meeles pidada, et tavaliselt läheb natukene aega, enne kui alkohol nö "pähe hakkab", niiet peo alguses ei ole üldse vajalik väga palju juua, tasub rahulikult võtta ja oodata, küll see lõbus olek tuleb.

Allikas: Daily Mail