Kuigi kondoomita seks võib olla suurepärane ja seda eelkõige naiste jaoks, siis fakt on ka see, et tema sees peituvad bakterid puutuvad sel juhul vahekorra ajal kokku sinu bakteritega. Teie suhte ja tervise heaolu nimel tasuks seetõttu maha pidada need kolm vestlust:

1. Testide tulemused

Sul on õigus teha oma kehaga mida iganes sa soovid. Näiteks lasta teha endale kümneid tätoveeringuid ja suitsetada hommikust õhtuni. Nende asjadega ei tee sa kellelegi teisele otseselt liiga. Aga sa peaksid minema günekoloogi juurde, sest sinu partner väärib seda. Miks mitte teha seda kasvõi koos? Pange arstile aeg kinni ja minge mõlemad kontrolli!

2. Rasestumisvastased vahendid

Mõned inimesed usuvad, et lapsed toovad nende ellu rohkem armastust ja rõõmu, aga teised soovivad rasestumist iga hinna eest vältida. Ja kui sa juba seda artiklit loed, siis tõenäoliselt mitte sellepärast, et sinu eesmärk on rasestuda. Oluline on, et te mõlemad näeksite olukorda samamoodi ja võtaksite kasutusele vajalikud abivahendid.

3. Monogaamia

Kui soovite kondoomita seksida, on kõige mõistlikum, kui oleksite teineteise ainsad partnerid ja sellest tuleks avameelselt rääkida. Kui tema eelistab pigem avatud suhet, ei ole just väga mõistlik kondoomidest loobuda.

Allikas: GQ