Teinekord võib jääda mulje, et rohkem peamurdmist on just noortele kingituste valimisel, sest võimalusi on palju ja soovid spetsiifilisemad. Allpool toome teieni erinevad, kuid ühel või teisel viisil igati asjakohased kingitused, mis sobivad tegelikult kõigile, kuid on osutunud eriti populaarseks just noorema põlvkonna seas.

HUAWEI

Huawei nova 5T



Ülivinge ja väljapaistva välimusega HUAWEI nova 5T on parim nutitelefon nii aktiivsele sotsiaalmeedia kasutajale, pühendunud mängurile kui ka andunud pildistajale. Viis tehisintellekti toega kaamerat koos 48 MP põhikaameraga võimaldavad jäädvustada ja jagada imelisi hetki enda ümber. Suur 6,26-tolline ekraan ja tõeliselt vastupidav aku muudavad mängimise ning videote vaatamise eriti mõnusaks. Nova 5T on suurepärane kingitus isikupärastele noortele.

Täpsem info SIIT

Forum Cinemas


Kingi emotsiooni, kingi kino!

Kinopiletid, popcorn, jook - Forum Cinemas kinkekaardid on parim jõulukingitus noorele, sest kinkekaartidega saab ta vaatama minna just oma lemmik filme.

Järgmisel aastal on linastunas väga palju hitte, mida iga noor tahab suurelt ekraanilt näha: “Kiired ja vihased”, “Dolittle”, “Scoobidoo”, “Sipsik” ja juba praegu kinos olev “Star Wars”!

Parim kingitus on emotsioon ja parima emotsiooni saab kinost!
Kinkekaarte saab vahetada nii kinopiletite kui ka snäkkide vastu.
Kinkekaardid kehtivad kõikides Forum Cinemas kinodes üle Eesti!

Kinkekaardid on kliki kaugusel


Noortele suunatud kingid Euronicsist


PlayStation


Sony PlayStation 4 on konkurentsitult populaarseim mängukonsool, millega veedad pimedad talveõhtud haaravate seikluste ja parima meelelahutuse seltsis. Mängi sõpradega põnevaid spordimänge või sukeldu hoopis lummavasse virtuaalreaalsuse maailma. Nüüd saad võimsa PlayStation 4 Pro terve terabaidi mälu ja kolme kõrgelt hinnatud mänguga eriti soodsalt!
Täpsem info SIIT

Täielikult juhtmevabad kõrvaklapid


Kindlasti oled märganud, et kaablid pole enam moes. Juhtmevabade kõrvaklappidega saad nautida tipptasemel helikvaliteeti kus iganes sa ka ei viibiks, ilma et segavad juhtmed su liikumisvabadust piiraksid. Euronicsi laia valiku hulgast leiad just endale täiuslikult sobivad juhtmevabad kõrvaklapid, olenemata sellest, kas teed lemmikmuusika saatel sporti, vaatad filmi või soovid hoopis kärarikkast melust eemalduda ja kvaliteetse mürasummutuse abiga vaikust nautida.
Laia valiku kõrvaklappe leiad SIIT

The Body Shop noortele



Juuksehoolduse kinkekomplekt Go Bananas (hind 25 eurot)
Aromaatne kinkekomplekt kuivadele ja normaalsetele juustele. Komplekti kuuluvad banaanišampoon ja -palsam ning lõbus rätik juuste kuivatamiseks. Komplektis sisalduvate toodete väärtus on 31,80 eurot.

Täpsem info SIIT

Maasika hoolduskomplekt (hind 25 eurot)
Poputamiskomplekt endale või sõbrale. Äärmiselt armas kombinatsioon magusmarjasest dušigeelist, niisutavast kehajogurtist ja värskendavast näospreist tõstab tuju ning lõõgastab meeli. Komplekti kuuluvate toodete väärtus on 27,50 eurot.

Täpsem info SIIT