Naised ei peaks üldse muretsema selle üle, millised nad peal olles välja näevad. Väga lihtne trikk seisneb selles, et mida seksikamalt sa ise ennast selles poosis tunned, seda seksikam sa päriselt ka välja näed. Kuidas sulle meeldiks, kui sinu armas mees seksi ajal oma keha pidevalt varjaks ja imelikke nägusid teeks?

Küllap eriti ei meeldiks. Sama kehtib ka mehe seisukohast. Eriti veel juhul, kui teie seks koosneb tavaliselt ainult misjonäripoosist, sest siis on see mehe jaoks niivõrd eriline hetk, et sinu ebasobivas kohas olevad voldikesed on küll viimane asi, millele ta sel ajal mõtleb.

Paljud naised kardavad ka valehirmu, et murravad kuidagi oma mehe peenise ära. Tõenäosus, et see juhtub, on aga väga väike ja üpriski ebatõenäoline. Põlvita niimoodi, et partner on su jalgade vahel ja libista ennast aeglaselt nii kaugele, et meheau on sinu sees. Su keha on tark ja saab ka ise aru, kui midagi on valesti. Samuti on mehel suu peas ja kui sa talle kogemata haiget teed, annab ta sulle sellest kindlasti ka teada.

Vahel seisneb hirm ka sellest, et naine ei tea, kust võiks kinni hoida. Kõige parem variant on toetada käed mehe õlgadele või rinnale, sest niiviisi on füüsiline kontakt suurem ja erutavam. Eriti kogenud naised ei peagi oma käsi toetama, kuid niimoodi on tõesti oht ühele või teisele poole liialt kalduda ja mehele haiget teha.

Kui kõike õigesti teha, on peal olemine naise jaoks üks parimatest sekspoosidest, sest see annab võimaluse kontrollida kiirust ja sügavust, mistõttu tasuks kindlasti see poos oma repetruaari lisada. Ja ka mehed rõõmustavad!

Allikas: Cosmopolitan