Anderson on ka kurikuulsa petuportaali AshleyMadison töötaja ning viib portaali külastajate seas läbi uuringuid. Petuportaali nime on veebisait saanud endale seetõttu, et see on spetsiaalselt suunatud abieluinimestele, kes otsivad kõrvalsuhteid.

Ja sealsete kasutajate vastustest selgus, et 67% naistest, kes enda ellu teist meest otsivad, teevad seda seetõttu, et nad tahavad ennast uuesti seksika ja ihaldusväärsena tunda. Naised tunnevad seksist ja kirest puudust, nad soovivad käia romantilistel kohtingutel ja kogeda taas liblikaid kõhus, mida tekitab mehe ihar pilk ja meelad komplimendid.

Sajast vastanud naisest aga ei soovinud MITTE ÜKSKI oma abikaasast lahutada! Nad tegid juba oma portaali profiilis selgeks, et nad otsivad ainult kõrvalsuhet ja kinnitasid oma jätkuvat armastust püsipartneri vastu.

Asi on lihtsamast lihtsam: kui mees armub, paneb ta meeletu energia naise ära võlumisse ja tema südame võitmisesse. Aga kui naine on käes, laseb mees end lõdvaks ning ei viitsi enam pingutada, naine aga igatseb seda romantikat, kirge ja põnevust jätkuvalt ja kogu aeg. See on see koht, mille paljud mehed lihtsalt ära unustavad või millele tähelepanu pöörata ei viitsi. Seetõttu hakkabki suhe vinduma ja ära vajuma, kuni lõpuks kaobki seks suhtest täielikult ning elatakse koos nagu õde-vend.

Nii et mehed, asi on lihtsamast lihtsam! Kui te ei taha, et naine teisi piiluma hakkab, peate ise asja käsile võtma ning oma naisele liblikad kõhtu tagasi tooma!