Personaaltreener Cecilia Harris, kes on mitmete kuulsuste treener, avaldab allikas DailyMail, et tegelikult võiks naised võtta rahulikumalt juba kaks nädalat enne menstruatsiooni algust, eriti need naised, kes kogevad päevade ajal suuri valusid ja kõhukrampe.

See ei tähenda muidugi, et kaks nädalat enne päevade algust võiks ennast diivanile siruli visata ja muudkui hakata kõike ebatervislikku näost sisse ajama, vaid hoopis seda, et tasuks teha rahulikumat trenni. Cecilia soovitab näiteks joogat, pikki jalutuskäike ja pilatest. Ja ta soovitab seda seetõttu, et tihti tunnevad naised ennast enne päevi nädal-kaks väga väsinuna, mistõttu ei ole eriti mõistlik sel ajal palju rapsida.

Kui menstruatsiooni esimene päev kätte jõuab ja naine tunneb tugevaid valusid, on mõistlik teha õues rahulik ja pikk jalutuskäik. Siis ei teki halba tunnet, et ei ole sellel päeval üldse ennast liigutanud, ja samas ei tee ka endale haiget.

Kõige olulisem on tegutseda muidugi enesetunde järgi, aga need soovitused kehtivadki pigem naistele, kellel on väga valus ja raske menstruatsioon.

Allikas: DailyMail