Ajal, mil fännid leinavad kopteriõnnetuses hukkunud korvpalliässa Kobe Bryantit ja tema 13aastast tütart Giannat, avaldavad paljud neist kaastunnet ka 37aastasele lesele, kes abiellus NBA tähega 2001. aasta aprillis.

“See on ekstreemselt raske ja laastav aeg Vanessa ja kogu perekonna jaoks,” avaldas üks perekonna sõber ajakirjale PEOPLE.

“Ta suudab vaevu toime tulla,” avaldas ka üks teine lähedane. “Ta ei suuda ühtegi lauset ilma nutma puhkemata lõpetada. Aga ta näeb vaeva, et oma teiste tütarde jaoks olemas olla. Nüüd peab tema olema tugev. Muidugi ei ole võimalik selliseks olukorraks valmis olla. Olenemata tõusudest ja mõõnadest, olid Vanessa ja Kobe hingesugulased.”

Kuigi olukord on äärmiselt ränk, ümbritsevad perekonda inimesed, kes armastavad neid ja kes armastasid Kobe’t. “Tal on väga hea tugisüsteem. Ta loodab oma usu peale. Ta pole üksi. Aga ta leinab veel väga pikka aega,” selgitas allikas.

Viiekordne NBA meister hukkus pühapäeva hommikul Californias toimunud helikopteriõnnetuses, kui oli oma 13-aastase tütre Giannaga teel korvpallimängule, kirjutab Delfi Sport. Lisaks olid lennukis veel seitse inimest, kes kõik hukkusid.

Los Angeles Lakersi endisest korvpallitähest jäid maha kolm tütart, kellest Capri Kobe sündis alles eelmisel aastal.