Tunnusta tema tööd

Sa tead, et ta näeb palju vaeva ja sa jumaldad tema ambitsioonikust. Kas ütled seda talle piisavalt? Samal ajal, kui ta näeb vaeva iseenda pärast, teeb ta seda ka sinu heaks ning ta soovib, et oleksid tema üle uhke. Seega, ära ainult mõtle seda, vaid ütle igal võimalusel ka välja.

Jaga temaga „naiselikke“ snäkke …

Sinu madala kalorsusega popkorn, puuviljad, jogurtid, šokolaaditahvlid ja muud sarnased snäkid — ta teab, et need on maitsvad, kuid arvab, et mehena ei ole need talle mõeldud. See pole tõsi!

… ja jooke

Ta teab, et roosa vein on maitsev ning skinny margarita on parem, kui tavaline, sest selles on vähem magusaineid. Samas tunneb ta, et mehena ei ole tal sobilik selliseid jooke tellida. Tee seda tema eest.

Kallista teda rohkem

Mehed naudivad lähedust sama palju kui naised — kui mitte rohkem. Nad võivad aga karta, et selle tunnistamine jätab neist liiga tundliku mulje.

Ütle talle, et kõik saab korda

Ta ei tunnista kunagi, et tal oleks vaja seda kuulda, kuid ta tõesti soovib, et ütleksid: „Kõik saab korda.“ Ka temal tuleb ette hetki, mil kardab, et tema karjäär ei lähe soovitud suunas ning ta ei saavuta oma eesmärke. Tal on vaja sinu kinnitust, et kõik tõepoolest läheb hästi ja sa usud temasse.

Helista rohkem

Helista talle ka siis, kui sul pole selleks otseselt põhjust, sest sinu hääle kuulmine ja teadmine, et mõtled tema peale, tekitab hea tunde.

Ära liialda meigiga

Ta ei ütleks sulle kunagi, et võiksid vähem jumestustooteid kasutada, sest ta kardab, et sina kuuled selle asemel, et näed meigiga halb välja. Ei, ta ei mõtle seda nii. Ta lihtsalt jumaldab sinu nägu, kui see pole paksu meigikihiga kaetud.

Jah, võta jakk kaasa

Ära kahtle kõigepealt tund aega, kas sul võib välja minnes külm hakata või mitte. Võta lihtsalt jakk kaasa. Sa tead, et sul läheb seda vaja ja kui sa ei võta seda kaasa, peab ta kogu õhtu kuulma, et sul on külm.

Ei, ära piinle neis ebamugavates kingades

Ära pane neid ebamugavaid kingi jalga, kui sa tead, et hakkad kogu õhtu valu käes piinlema ning lõpuks on teie mõlema tuju rikutud. Sa tead seda juba hetkel, mil need kingad kodus jalga paned.

Ütle ausalt, mida kingituseks tahad

Lihtsalt ütle oma soovid ausalt välja, mitte ära tekita temas stressi sellega, et ta peab pead vaevama ja selle ise välja nuputama. Tema ainus soov on sind õnnelikuks teha, seega ole aus.

Korista oma juuksed ära

Ta ei taha vannituppa minnes esimese asjana sinu juuksepahmakat eest leida. Kui te elate koos, austa teie ümbruskonda ja hoia puhtust.

Allikas: Madamenoire.com