"Esimese naisega kestsid seksimaratonid ka 3-5 tundi kord või paar nädalas ja iga päev vähemalt hommikul ja õhtul kähkukas või paar. See lõbu kestis kahjuks kuni lapse sündimiseni ja siis hakkas "vabu päevi" sisse tulema.

Kuna ma olukorraga ei leppinud, siis pidin vana hea rütmi taastamiseks kõrvalist abi kasutama, aga paraku lekkis info mõne aasta möödudes naise kõrvu ja siis lagunes imeliselt alanud perekond, kuigi veel mõne aasta jooksul peale lahutust saime aeg-ajalt kokku ja "meenutasime" endisi maratone.

Kõige parem "abiline" oli esimese naise lapsepõlve sõbranna. Tema oli tõeline kalliskivi, ideaalne briljant pikas kees.

Ta on olnud ainuke naine, kes perfektselt suutis kasutada oma tupelihaseid täpselt nii nagu ise tahtis. Kui teistel hakkasid tupelihased tööle ainult orgasmi ajal, siis esimese naise sõbranna valdas oma lihasgruppe ülima perfektsusega.

Temaga sai vallatletud nii Kalamaja prügimäe juures auto kapotil kui hotelli luksusliku sviidi mullivannis, lihtsalt seal, kus sai teineteist nautida. Tema abikaasa oli suurärimees, kes kandis alati relva ja mõlemad vältisime vähimatki võimalust talle vahele jääda."