Nagu arvatagi võis, on enamasti meeste esimene mõte ilusat naist nähes: "ma tahaksin temaga magada! Kuidas seda küll teha? Kuidas teha nii, et ka tema minuga magada tahaks?"

Selle mõttega hakkab ka mehe piiramatu fantaasia tööle. See kõik juhtub ehk millisekundi jooksul, aga juba on mehe erutus laes.

Tundub, et esimene mõte on tingitud instinktidest. Kuid õnneks ei ole see ainuke mõte. Läbi mehe pea sööstab lisaks sellele ka neli teistsuguse sisuga mõtet.

Teine on näiteks: "kas ta tervis on korras?" see mõte on seotud juba bioloogilise instinktiga. Me kõik tahame ju koos olla inimesega, kellel on kõik hästi. Isegi kui füüsilise välimusega tundub kõik hästi olevat, võib mõni mees mõelda ka kohe vaimse tervisega seotu peale.

Mees võib mõtisklema jääda ka naise iseloomu üle. Mees teab, et kui iseloomud ei klapi, siis peale üheöösuhte sellest asja ei saa, aga kui üheöösuhetest on kõrini, otsitakse ju päris suhet.

Üks mõte, mis meestel veel võib tekkida, on juba egoistlikum: "kas naine näeks tulevikus mu kõrval hea välja?" Ka mehed on egoistlikud ja tahavad, et paarike näeks ikka kena välja. Kuidas muidu oma sõpru kadedaks ajada?

Ja viimane mõte, mis võib selle lühikese aja jooksul peast läbi käia - kas temast saaks hea ema? Pea kõik lastetud mehed sooviksid ju ühel hetkel leida naist, kellest saaks hea ema ja suurepärane elukaaslane.

Allikas: YourTango