1. Tal pole sinu jaoks aega

Selle asemel et veeta oma vaba aega sinuga, jääb ta kauemaks tööle ning veedab nädalavahetused ja õhtud sinust eemal (sõprade seltsis või tööl).

Varem ta helistas sulle 5-10 korda päevas, aga nüüd ei tee seda? See näitab, et sa polegi tema jaoks enam kõige tähtsam. Analoogiline märk on ka väljalülitatud telefon.

2. Tülid ja kriitika

“Endine mees kritiseeris mind pidevalt — minu keha, välimust, harjumusi, seda, kuidas ma söön ja milliseid filme valin. Ta ei olnud millegagi rahul,” kirjutab 26-aastane Ashley.

Meestele on omane enesealalhoiuinstinkt ning enda uhkuse kaitsmine ning seetõttu püütakse otsest konflikti vältida. Mehe rahulolematus väljendub aga kriitikas!

Ta loodab, et sind tüütab selline kooselu ära ning sa otsustadki esimesena suhte lõpetamisest rääkida.

3. Seks

“Olime koos elanud pool aastat, enne kui tal kadus huvi seksi vastu ning ta püüdis vältida ka suudlusi. Mind pani see muretsema, ma ei saanud aru, mis on juhtunud: kas ta ei armastagi mind enam, kas tal on armuke või ta ei olegi enam hetero?” kirjutab oma blogis Twanna. “Minu küsimuse peale vastas ta, et tema pole kunagi mind sundinud seksima, kui mina ei tahtnud. Jah, nii see on, aga mina tahtsin alati!”

Suhteekspertide sõnul ei pruugi mehe petmine mõjutada seksuaalelu. Kui tal on armuke, siis võib tema iha sinu vastu hoopis suureneda. Kui ta on aga otsustanud teie suhte lõpetada, siis püüab ta seksi vältida, sest see lihtsalt ei huvita teda enam.

Mida teha?

Tundub üsna loogilisena rääkida temaga. Kuid see ei pruugi õige olla. Võimalik, et ta ainult ootabki seda, vastastikused pretensioonid võivad olukorda halvemakski muuta ning mis veelgi ohtlikum — riivata tema enesearmastust.

Selle asemel püüa ravida oma suhet nii, et muutud tema unistuste naiseks — ole tähelepanelik, õrn ja kannatlik. Ainult selline taktika suudab armastust taas ellu äratada.

Muidugi pole välistatud võimalus, et ta siiski armastab sind ning tal on lihtsalt probleemid tööl — ära kiirusta järelduste tegemisega

Allikas: Kirss.net/Alkeemia arhiiv