Tegelikult ka, mida selles olukorras teha?

  1. Öelda taktitundeliselt oma sõbrannadele, et selline jutt ei aita eriolukorra lõppemisele kaasa ja neil oleks enda huvides parem keskenduda millelegi heale;
  2. nautida seda, millest suhtes olevad sõbrannad puudust tunnevad: naudinguid ühele, ilma et peaksid kellegi teisega arvestama; luksuslikke kohtinguid iseendaga; taevalikke kehahooldusi


Millal veel, kui mitte vallalisena koduarestis olles, võiks teha kõike seda, mida sa varem teinud ei ole?! Küsi oma kehalt, mida see vajab praeguses kevadises libiidotõusu tippfaasis? Muidugi rahuldust!

Kuigi meie oleme tavapärasest ulakamad, siis oleme täiesti rahul sellega, kui sinu isiklik nauding tuleb virtuaalsest joogatunnist, gurmeetoidust või piimavannist. Küll aga oleme me teadlikud ka sellest, et orgasmid meie õnnehormoonide taseme seitsmendasse taevasse paiskavad, mistõttu julgeme väita, et enda keha eest hoolitsemine (ja seda seksuaalses mõttes), on äärmiselt hädavajalik.

Kohting iseendaga

Ettevalmistus

Ettevalmistuse faasis on oluline luua õige meeleolu ja oma keha kohtinguks ette valmistada. Kui sul on vann, kasuta seda luksust ja hüppa kuuma vette vannivahuga, mis annab kehale märku, et miskit erutavat ootab ees. Pärast lõõgastavat vanni oled ära teeninud mõnusa massaaži ja naha niisutuse kehaõli ja -kreemiga, mis muudab naha siidiseks ja on ka vananemisvastase toimega — super!

Seksikas pesu

Koduse kohtingu plussiks on see, et võid sellele ilmuda täiesti alasti. Siiski, kõik naised teavad, kui oluline on ilus aluspesu ja millise tunde see tekitab võrreldes päevinäinud ja erinevast komplektist pärit aluspükste ja rinnahoidjaga. Pesu, mis sinus erilise tunde tekitab, ei pea olema üldsegi paljastav ega avaustega (nagu tihti seksikaks peetakse), see võib olla lihtsalt veidi erilisem nt oma värvi, tegumoe või kasvõi disaineri nime poolest. Peaasi, et sa tunneksid ennast kauni ja ihaldusväärsena.

Naudingud

Õhtusöögisoovitusi me ei jaga, küll aga on meil sulle filmisoovitus, kui sulle meeldivad head filmid. Nimelt on Erika Lusti filmid loodud spetsiaalselt naispublikule ja saladuskatte all võime öelda, et neid vaadates võid saada erakordseid ideid, mida tulevikus kellegagi koos proovida.

Stimuleerivad geelid

Võid juba filmi ajal hakata valmistuma lõpp-vaatuseks, paitades oma intiimpiirkonda mõne erutava geeliga. Neist hellatoimelisemad sisaldavad mentooli ja piparmünti mõnusalt kõditava tunde tekitamiseks, tugevamad aga lubavad tupe lausa vibreerima panna, mõjudes nagu vedel vibraator.

Täiskasvanute mänguasjad

Selleks, et kohting oleks õnneliku lõpuga, võta appi mõni erutav kaaslane. Kuna maitsed on erinevad, jätame valiku sinu teha, aga meie lemmik on helilainetega stimulaator Lelo Sona, mis teeb kiiret ja korralikku tööd ning seda tuppe sisenemata. Helilainetega kliitori ümbrust stimuleeriv imevidin mõjutab ka kliitori neid osi, mis asuvad sügavamal naise kehas. Tulemuseks on enneolematult kiire ja võimas orgasm — kahju, et meestel sellist funktsiooni ei ole!

NB! Iga mänguasja juurde peaks kindlasti valima ka kvaliteetse libesti.