Olge teineteisest vahepeal eraldi

Mine üksinda jalutama, pane ennast soojalt riidesse ja mine kohe mitmeks tunniks kodust minema. Kuula kõrvaklappidest mõnda head laulu või podcast'i. Kui teil on eraldi toad, siis olge vahepeal omaette, lugege raamatuid või vaadake eraldi sarju. Üksinda olemise aeg on väga oluline, et omavahel hästi läbi saada.

Proovige võrdselt lastega tegeleda

Kui teil on laste kasvatamisel erinevad põhimõtted, siis arutage need omavahel läbi ja jõudke kokkuleppele, sest lapsed ei pea praeguses olukorras kannatama. Kui üks teist tegeleb lastega rohkem, siis tuleb samuti jõuda kokkuleppele, mida muuta, et teil mõlemal oleks siiski ka oma aega.

Kirjuta probleemid üles

Mõtle välja, mis probleemid teil on ja kuidas neid lahendada saaks. Kui sa need kirja paned, võid avastada, et asi ei olegi nii hull nagu sa arvanud oled ja probleeme ei olegi väga palju. Lase oma kallimal sama teha ja siis saate koos hakata neid lahendama.

Tee nimekiri kõigest, mida oma kallimas armastad

See on loomulik, et kõigil inimestel on pinged üle pea, aga proovi vahepeal mõelda positiivselt ja arutleda oma peas selle üle, et millegipärast sa ju valisid just selle inimese oma kallimaks? Mis temas head on, oled sa vahepeal selle ära unustanud või hakanud liiga iseenesestmõistetavalt võtma?

Tavalisest vähesem seksimine ei ole probleem

Ehkki mõned paarid ei suuda ära lõpetada hõiskamist teemal, küll on hea kodus kallimaga kogu aeg seksida, ei ole see enamikel üldse nii. Paljudel on stressi tõttu isu täielikult kadunud ja selles ei ole midagi halba. Lase sel minna ja küll isu ning kirg ükskord tagasi tulevad, kui on õige aeg. Senikaua naudi niisama kallistamist ja musitamist. Sundida ei saa.

Räägi mõne sõbra või perekonnaliikmega

Kui teie vahel on asjalood väga halvasti, on mõistetav, et sa vajad tuge. Ehkki praegu kedagi külastada ei saa, on sul võimalik helistada või teha videokõne. Oma südamelt asjade ära rääkimine teeb alati enesetunde paremaks. Soovita seda teha ka oma kallimal, sest probleemide enda sees hoidmine tekitab ebavajalikku kibestumist ja viha.

Allikas: Daily Mail