Oma ettevõtmisi Kuu faasidega kooskõlastades on võimalik saada märksa paremaid tule­musi. Ehkki edu garantiid pole võimalik anda, tähendab see kahtlemata, et te tegutsete pigem Päikese ja Kuu energiaga koos, kui sellele vastandudes.

Must Kuu

Kasvamine
Kuu on 0° kuni 45°
Päikesest eespool

Kuigi must Kuu viitab algustele, pole teda taevas näha ja seetõttu ei ole teil veel kogu informatsiooni, mida vajate millegi uuega alustamiseks. Te peaksite olema vastuvõtlik mõttele, et miski uus saab alguse, ja usaldama oma sisetunnet, aga ärge veel tegutsema hakake. Selle asemel kasutage seda energiat lõbutsemiseks või loomin­guliste ettevõtmiste nautimiseks.

Noorkuu

Kasvamine
Kuu on 45° kuni 90°
Päikesest eespool

See on hea aeg informatsiooni kogumiseks, mida vajate oma uue ettevõtmise edukaks arenguks. Teid valdab elevus, praegu on sobiv võimalus tugivõrgustiku loomiseks ja kavakohaselt edasiliikumiseks.

Kuu 1. veerand

Kasvamine
Kuu on 90° kuni 135°
Päikesest eespool

Te suudate suurepärases tempos edasi liikuda, ehkki kõik ei tule kergesti kätte, sest võite kaaslastega vastuollu sattuda. Ent isegi sel juhul on antud faas tegutsemise alustamiseks sobiv, sest teil on rohkesti energiat ja te usaldate oma sisetunnet. Teil on tunne, et lõpuks ometi hakkate kuhugi välja jõudma, mis sest et õhus võib endiselt olla pingeid.

Kasvav Kuu

Kasvamine
Kuu on 135° kuni 180°
Päikesest eespool

Peatuge ja mõtisklege käsiloleva üle, et saaksite astuda praktilisi samme, mis sobiksid teie enda plaanidega ja rahul­daksid ka teid ümbritsevaid inimesi. Püüdke jääda keskendunuks, sest praegusel ajahetkel võib teie tähelepanu kergesti hajuda.

Täiskuu

Kasvamine
Kuu on 180° kuni 135°
Päikese taga

Lõpuks ometi on asjalood palju selgemad kui seni. Te saate toimuvast ja enda kohast elus paremini aru. Kavatsetu kannab vilja. Tähelepanu all on suhted, ja kui raskused kulmineeruvad, näib tegu olevat kriisiga.

See on hea aeg avalikkuse silme all olemiseks ja seltskondlikuks lävimiseks.

Kahanev Kuu

Kahanemine
Kuu on 135° kuni 90°
Päikese taga

See on intensiivne aeg, suurepärane võimalus oma mõtteid ja ideid teistega jagada, eriti kui teie valduses on informat­siooni, mille saite täiskuu ajal. Nüüd saate mõningatest inimestest oma elus paremini aru, olete loominguline ja innustunud. Praegu on hea võimalus vanad projektid üle vaadata.

Kuu 4. veerand

Kahanemine
Kuu on 90° kuni 45°
Päikese taga

Tundke huvi, kuhu olete praeguseks jõudnud, ja mis teiega toimub. See on väga tegus faas, mis võib ajuti pingeid põhjustada, eriti kui projekt hakkab lõpule jõudma. Ka minevik võib end meelde tuletada, sest inimesed, keda kunagi tundsite, võtavad teiega kontakti.

Vanakuu

Kahanemine
Kuu on 45° kuni 0°
Päikese taga

Tehke sellest vaikne mõtisklusaeg, et valmistuda ees ootava Kuu loomise vilkaks energiaks. Käes on lunaartsükli lõpp, seega hea võimalus hinge tõmmata, nautida armastatud inimeste seltskonda, lõdvestuda ja nautida kõike, mida olete hiljuti saavutanud.