Peale suurt kaalulangetamist kattis Simone'i keha üleliigne nahk, mille ta otsustas lasta operatsiooniga eemaldada ning nüüd võttiski naine julguse kokku ja näitas oma Instagrami jälgijatele, milline ta nägi välja varem ja milline täna:

"Minevikku (pea kuuele möödunud aastale) vaatamine tundub alati pisut kummaline. Vasakul oleva tüdruku jaoks oli väljakutse jalutada isegi oma uksest tänavani ja 20minutiline jalutuskäik võttis ta täiesti läbi. Kiirtoit oli tema dieedi loomulik osa ja 99 protsenti söögikordadest olid raskesti seeditavad," meenutas Simone. "Kerides aega edasi tänasesse, olen kaotanud kokku 92 kg ja teen igapäevaselt trenni. Mu toidulaud on tasakaalus ja sisaldab värskeid toite ning mulle meeldib vaadata, kui tugevaks ja heasse vormi ma olen end treeninud. Ma olen end alati ilusana tundnud ja olnud enesekindel, aga vahe peitub selles, et nüüd ma saan elada pikka ja tervislikku elu."

Simone tunnistab, et vaatamata 92 kaotatud kilole on ta seesmiselt jätkuvalt samasugune inimene nagu varem: elurõõmus, hea suhtleja, tarmukas ja organiseeritud. "Aga mu elu oli kindlasti teatud piirangutega," tõdeb ta ja rõõmustab, et on oma tänase kehaga palju rohkem rahul.