Kirjanik Jamie Cat Callan on avastanud, et prantsuse naised teevad teatud asju teistmoodi, mistõttu nende võrgutamise nipid on aegumatud ja iga naine võib leida sealt midagi, mida ka ise kasutada.

Esiteks, lõpeta kohtingutel käimine! Siis on sul aega muude asjade jaoks ja on suurem võimalus, et leiad kallima kohast, kuhu sa muidu poleks ehk sattunudki. Kui sa lõpetad kohtingutel käimise, tekib sul ka aega, et korraldada pidu. Aga mitte tavaline pidu oma turvalise suhtlusringkonnaga, vaid kutsu kokku kõik vanad tuttavad ja lase neil kaasa võtta ka oma kallimad. Niimoodi on võimalik saada uusi tutvusi. Praegusel ajal ei tasuks muidugi pidu korraldada, aga võid selle lisada tuleviku tarbeks oma to-do listi.

On veel mõned moodused, kuidas meeste tähelepanu püüda. Kui sa mõtled prantslannade peale, siis kindlasti tuleb sulle silme ette pilt, kuidas nad tänaval kõnnivad. Elegantne, kas pole? Proovi teha järgi nende kõnnakut ja sa hakkad peagi märkama, et mehed jäävad sulle järele vaatama. Äkki saad niimoodi mõne uue tutvuse?

Veel üks tore tegevus, kuidas teistmoodi tehes endale kaaslane leida — lõpeta telefonis passimine ja kohtinguportaalidele lootma jäämine, mine välja! Baarid, muuseumid, pargid — proovi olla avatud ja mine ise kellegagi suhtlema. See võib tunduda imelik ja ebamugav, aga kuula oma südame häält.

Silmad tasuks lahti hoida ka töö juures. On sulle keegi sealt silma jäänud, kes on vaba ja vallaline? Kui leiad kellegi, ära hoia tundeid vaka all. Prantslannad on julged ja emotsionaalsed, ehk tasuks neist eeskuju võtta?

Allikas: YourTango