Koerapoos

Sul on ulakas iseloom. Sa julged tunnistada, et oled veidi kummaline. Kuna sa armastad naerda, siis sa ei käiks kohtingul kunagi kellegagi, kes on liiga tõsine.

Su peamine eesmärk on lõbutseda, seega ei otsi sa partnerit, kes tahab kohe abielluda ja lapsi saada. Reisimine ja nooruse nautimine on midagi, mis sind särama panevad. Emotsionaalselt avad sa end kaua ja kellegagi tõsiselt sidumise mõtled sa pikalt läbi.

Lusikapoos

Sulle on mehe välimusest tähtsam tema sisemine pool. Vaimne stimulatsioon, sügavad vestlused ja turvatunne on midagi, mida sa suhtest ootad.

Sa ei jää kokku inimesega, kes on igav, ei austa sind või muudab sind armukadedaks. Draamale pole sinu elus kohta. Lojaalsus erutab sind.

Kauboi

Sa oled kontrollifriik ja suhtes on püksid reeglina sinu jalas — sa armastad võimu.

Konfliktis jääb sinu sõna peale. Isegi kui suhtes on kõik hästi, siis oled sina see, kes otsustab, mida te teete, kus te käite, millist filmi õhtul vaatate ja kus te sööte. Sa oled liider, mitte järgija.

Misjonär

Südames oled sa printsess. Mehe armastus ja hoolitsus, magamistoas ja sellest väljas, teeb sind õnnelikuks.

Sa soovid kaaslast, kellega sul on turvaline ja kes sind kaitseb. Sind võib pidada traditsiooniliseks, sa oled liigutatud, kui sulle avatakse uksi ja tuuakse lilli. Sa küll ei eelda, et mees alati maksab ja sind sõidutab, aga sisimas loodad sa seda.

69

Sa oled andja ja tähelepanu keskpunktis olemine tekitab sinus ebamugavust. Armastust saades soovid sa seda ka vastu näidata.

Enamiku ajast sead sa oma kallima õnne enda omast ette. Sa pingutad, et teha armsaid ja romantilisi tegusid. Ühepoolne suhe pole sinu jaoks. Mees, kes ka sinu jaoks ei pinguta, pole sinu aega ja tähelepanu väärt.

Püsti

Sa oled hingelt seikleja. Nädalavahetus kodus pole sinule, sa eelistad ükskõik mida muud teha, peaasi, et saaks majast välja. Spontaansus on su teine nimi.

Rutiin kurnab sind ja muudab su rahutuks. Samad näod, samad vetlused ja samad kohtingud sind kaua ei köida. Sa vajad oma ellu uudsust ja sulle sobib enim partner, kes on sama seiklusjanuline nagu sina.

Allikas: Thought Catalog