"Ma ei tea, mul küll on päris palju naissoost tuttavaid ja sõpru," kirjutab ta. "Esiteks on oma naine ikka ennekõike parim sõber.

Teised naissoost sõbrad, näiteks lapsepõlve naabritüdrukud, mõned klassiõed jne on inimesed, kelle poole ei ole võimalik heita seksuaalset pilku, tegemist oleks kui enda õega. Sõpra ju ei pane. Muidu mu parim sõber on ka naissoost, põhimõtteliselt terve elu oleme sõbrad olnud.

Loomulikult olen ma lihtsalt tavaline mees ja vaatan tänaval ilusale tüdrukule ka vahel järele, et selles suhtes, et kui juba armukade olla, siis uute tuttavate, mitte vanade sõprade peale.

Kolleegidega, ka naissoost kolleegidega tuleb samuti suhelda ja seda ka väljaspool tööd, kuid siinkohal soovitan küll kõigil, ka vallalistel jääda professionaalseks. Head nahka kolleegiga suhte loomisest ei tule kunagi.

Nõustun ainult sellega, et oma eksiga ei saa jääda sõbraks. See pole võimalik. Samas ei tähenda see, et eksi peaks vihkama ja suhted ei võiks olla edaspidi sõbralikud. Kuid sõpru pole mõtet mängida.

Eks mul on õnneks vedanud ka naisega, kes ei ole ülemäära armukade või siis vähemalt välja ta seda ei näita. Eks enamik naissoost sõpru/tuttavaid kellega suhtlen, olid mul olemas juba enne teda ja ma ei usu, et ta siit konkurente leiaks. Igatahes pole ta mulle kunagi midagi öelnud ega keelanud ja ma ei arvagi, et ta võiks. Niiviisi oleme olnud koos ca 15 aastat ja mul pole tulnud mõttessegi oma naist selle aja jooksul petta.

Kui aus olla, siis mu naisel on ka mõned meessoost sõbrad ja kolleegid, kellega ta suhtleb. Vähem kui mul, aga neid ikka on. Mõni mulle apsoluutselt ei meeldi, kuid mina ei peagi nendega sõber olema. Eks mõnel korral olen armukadedust tundnud, kuid mitte seepärast, et ma oma naist ei usaldaks, lihtsalt mõni hetk oleks ise tahtnud koos midagi teha, kuid see on pigem minu probleem.

Üldiselt ma arvan, et kõigil inimestel on või vähemasti võiks olla mitteseksuaalseid suhteid ka vastassoost inimestega. Nendega ei pea arutama oma suhteprobleeme, kuid teistega suhtlemine aitab pääseda argirutiinist ja vahel isegi oma partnerit paremini mõista.

Absoluutselt ei pea 100% usaldama oma kaasa tuttavaid, kuid oma naist/meest tuleks usaldada, sest ilma usalduseta ei ole ka armastust."