Kodutööde täpne pooleks jagamine

Muidugi ei toimi normaalne majapidamine nii, et ühe osapoole õlul on kõik kodutööd, aga täpne pooleks jagamine tekitab hulga tülisid. Pidevalt tunneb keegi, et ta tegi rohkem kui peaks ja lõpuks hakatakse piinliku täpsusega järge ajama. Pigem jagage kodutööd meeldivuse järgi ära, siis ei tunne kumbki end halvasti.

Ootate, et oleksite “õiges tujus” intiismsuse jaoks

Niimoodi võib ju ootama jäädagi! Intiimsus ei tule iseenesest, selle jaoks peab ikka midagi tegema ka. Kui tuju ei ole, võib tuju tekitada. Midagi peale suruda loomulikult ei saa, aga kui sa pidevalt nähvad, et sul ei ole tuju, milles siis tegelikult asi on?

Eeldate peale esimest suurt tüli, et te pole kokku loodud

Igas suhtes, abielus või kooselus on tülisid, mõnel rohkem ja mõnel vähem. Ei saa eeldada, et te olete iga päev teineteisega väga harmoonilised ja hõljute pilvedes. Argipäevamuresid peab oskama lahendada, mitte nende eest põgenema. Kui probleeme ei lahendata, tekib neid aina juurde.

Tülitsete öö läbi

Ehkki loomulikult on vaja tülisid lahendada, ei ole alati mõistlik nui neljaks nii kaua üleval püsida, kuni tüli saab lahendatud. Võite ju rahumeelselt kokku leppida, et räägite sellest järgmisel päeval puhanuna edasi. Väga väsinuna ei suuda te nagunii normaalset lahendust leida.

Arvad, et kallim peaks oskama su mõtteid lugeda

Ei pea! Ja ilmselgelt ei oska ka. Kui sa midagi tahad, ära sunni teda ridade vahelt lugema, vaid ütle otse ja konkreetselt. Tema saab asjast aru ja sina ei pea jälle solvuma selle üle, et mitte keegi sind kunagi ei mõista.

Allikas: YourTango