Ada kinnitas, et ta ei tahtnud väga palju huuli süstida, vaid neid lihtsalt pisut korrigeerida. “See ei ole see, et ma tahaksin mingi Kylie Jenner olla, natukene, aga mitte päriselt,” lisas ta.

Muuseas näitas Ada oma blogis, milline tulemus oli mõned tunnid peale huulte süstimist ja kinnitas, et päris nii täidlaseks need siiski ei jää. “Aga miks ma seda üldse tegin, oli see, et mu huultes oli hästi palju ebatasasusi, näiteks üks pool mu näost on väiksem ja all pool kui teine ja siis me tahtsime seda balansseerida," räägib ta. "Samuti oli mind ammu häirinud see — kuigi mulle meeldib öelda, et mind ei häiri kommentaarid -, et hästi palju tehakse mu nina ümber nalja. Mul on hästi suur nina."

Selle asemel, et nina opereerida, otsustas Ada raha kokku hoida. "Tundsin, et parem teen oma huuled veidi suuremaks, et mu nina tunduks väiksem, kui see, et maksan tuhandeid, et minna noa alla, kus mu nina lõigataks väiksemaks," selgitab ta. "Nende huultega tundub see kõvasti väiksem ja ma olen nii rahul."

Vaata, kuidas Ada huuli süstiti, tema värskest vlogist: