JÄÄR: mõtle ümber oma prioriteedid. Küsi endalt, mis sulle kõige olulisem on ja miks sa juba varem ei ole sellele rohkem keskendunud?

SÕNN: vaata üle, kes kuuluvad su sõprade hulka. Küsi endalt, kas inimesed, kes sind ümbritsevad, on sulle toeks või tõmbavad sind alla.

KAKSIKUD: mõtle nüüd, milliseid eluvalikuid sa seni teinud oled? Küsi endalt, kas oled õnnelik selle tee üle, millel parasjagu kõnnid või on aeg suuremaks muutuseks?

VÄHK: millised on su standardid? Küsi endalt, kas lased enda lähedastel end hästi kohelda või peaksid elus midagi muutma?

LÕVI: millised on su moraalid? Küsi endalt, kas oled õnnelik selle üle, kuidas sa oma elu elanud oled või oled muutunud kellekski, kes sulle ei meeldi?

NEITSI: sa peaksid hindama ümber oma karjääri. Küsi endalt, mis sulle tegelikult hingerahu toob ja kas tunned, et oled saavutanud edu? Äkki on su töö hoopis selline, millest kunagi unistasid, aga enam sa ei tahakski seda teha?

KAALUD: hinda ümber oma suhe. Küsi endalt, kas oled selle inimesega, sest sobite hästi kokku või lihtsalt teie ühise ajaloo tõttu?

SKORPION: milline on su praegune elukorraldus? Kas oled selle üle õnnelik või vajad uut algust?

AMBUR: millised on su väärtused? Küsi endalt, näed maailma selgelt või vajad reaalsuskontrolli?

KALJUKITS: hinda ümber oma viisaastakuplaan. Küsi endalt, kas see, mida sa praegu teed, toimib või peaksid tegema täiesti uue plaani.

VEEVALAJA: milline on su mina-pilt? Küsi endalt, kas oled õnnelik selle inimesena, keda peeglist näed või peaksid enda armastamise nimel rohkem vaeva nägema?

KALAD: millised on su eesmärgid? Küsi endalt, kas need ikka on miski, millest sa täna unistad, või oleks aeg panna paika hoopis teised eesmärgid?

Allikas: Thought Catalog