Täna julgustame sind haarama ohjad ja õpetama oma partnerile selgeks mõned poosid, mille puhul on orgasm garanteeritud. Ja kuigi "garanteerima" on suur sõna, sest kõik kehad ja orgasmid on erinevad, siis igal juhul on nende viie poosi abil võimalik teha imesid ja usume, et sa ei pettu:

1. Drop Box

Üht neist orgasmilistest poosidest nimetab sekspert Delilah Taylor Drop Box'iks. See toimib nii: naine lamab selili voodi äärel, puusad üle voodiääre ja mees seisab püsti tema ees, toetades ta jalgu. Mehe peenis (või miks mitte mõni sekslelu?) siseneb naise vagiinasse alt üles, hõõrudes täpselt tema G-punkti piirkonda.

2. G-Whiz

Võtke seksist maksimum ja garanteerige teineteisele orgasm, eksperimenteerides ühe või mõlema G-Whiz poosi versiooniga. Esimesel juhul tõstab mees partneri kannikaid kõrgemale ja asetab naise jalad oma õlgadele. Nii on mehel võimalik stimuleerida naise sügaval vagiinas peituvat erogeenset tsooni ja kinkida talle imeline orgasm.

Teise versiooni kohaselt on naise alla asetatud mitu patja, tänu millele on vagiina "lühem" ja mees pääseb sügavamale G- ja A-punktini. Mõlemad garanteerivad sulle orgasmi.

3. Tilt-a-Whirl

Selle poosiga koged elu parimat sõitu! Mees istugu voodi äärel, jalad maas ja naine tema sülle, nägu mehe poole. Nüüd peaksite mõlemad naalduma 45-kraadise nurga all tagasi, hoides samal ajal teineteiselt käest kinni. Mees teeb kogu töö ära ja tema peenis tegutseb G-punkti piirkonnas ehk teid mõlemat ootab ees väga õnnelik lõpp!

4. Äritegevus on lõpetatud

Eelistate hoopis oraalset lõbu? Siis proovige poosi, kus naine lebab selili voodil ja mees tegutseb keelega tema jalgevahel, aga nii, et naine hoiab oma jalgu võimalikult teineteise vastas, kuni ta jõuab tippu.

5. Kõrged kontsad

Tõstke magamistoas temperatuuri sellega, et naine paneb jalga oma kõige seksikamad kontsakingad ja seisab seljaga mehe poole, naaldudes näiteks kummutile ning mees libiseb vaikselt tema sisse. Kontsade kandmine tõstab sind partneriga samale kõrgusele ja muudab pepu pringimaks, mis võimaldab kehal seksi ajal paremini liikuda.

Vaata ka poosidest pilte SIIT.

Allikas: SheKnows