Need on kõige olulisemad asjad, mida kõik isad ja emad peaksid oma pisikestele tütardele ilusasti selgeks tegema:

1. “Ei” on võimas sõna ja ära karda seda kasutada, kui sa tõesti midagi ei taha.

2. Ära vabanda kunagi selle eest, et sa iseendale meeldid. Ebakindlust on siin maailmas niigi palju.

3. Sa oled palju enamat kui see, mille järgi ühiskond sind määratleb — sinu hobid, hinded, välimus… sinus peitub veel nii palju muud.

4. Ma armastan enda keha ja välimust ning ma armastan sinu oma samuti.

5. Iga inimene on omamoodi ilus ja sa ei pea arvama, et peaksid vastama mingitele kindlatele standarditele.

6. Kõik poisid ei ole pahad ja kõik tüdrukud ei ole õelad. Meis kõigis on häid ja halbu omadusi ning kedagi ei saa nii tüüpiliselt määratleda.

7. Sa pead leppima sellega, et kohtad oma teekonnal halbu inimesi ja mitte kõik ei soovi sulle head. Sa saad haiget, aga see ei tähenda, et sa ise peaksid hakkama halvasti teiste suhtes käituma. Sina püüa ikka olla parim versioon iseendast.

8. Sinu mõistus hakkab saatma sulle signaale, et sa ei ole piisavalt ilus, tark, ega tubli. Ära kuula seda ja usu endasse.

9. Naiste sõprussuhted on väga võimsad. Leia enda kõrvale sõbrannad, kes toetavad sind igas eluetapis ja kelle jaoks ka sina soovid alati olemas olla.

10. Sa oled tugev ja julge!

11. Sa ei ole oma emotsioonid ega hormoonid ega halvad mõtted. Need on tunded, aga sa saad alati oma tunnetega hakkama ja nad ei defineeri sinu tõelist olemust.

12. Proovi olla alati ruumi kõige huvitavam, mitte kõige ilusam inimene.

13. Sinust ei pea saama ema ega abikaasa ainult sellepärast, et ühiskond seda ette näeb. Sa oled võimas ka siis, kui soovid teha kõike üksinda ja otsustad lapsi mitte saada.

14. Tegelikult ei huvita kedagi, mida sa seljas kannad, sest kõik on liiga hõivatud iseenda välimuse pärast muretsemisega.

15. Naiselikkus ei ole kunagi nõrkus. Igaüks defineerib naiselikkust omamoodi. Sa oled palju võimsam kui sa arvad.

Allikas: YourTango