Alanud sügistalvise hooaja popimate rõivaste hulka kuuluvad vaieldamatult kirevate mustritega midikleidid, kvaliteetsed villamandlid ja kõrge säärega saapad, millega mängleva kergusega sügisesse astuda. Oma koht moeareenil on endiselt tanksaabastel, olgu need siis nöörkinnisega või ilma.

Ka unisex-trend jätkab oma võidukäiku, sest sobib mugavaks olemiseks nii koduseinte vahele kui linnatänavale.

Polhem PR sügisene pressipäev

Ilumaailmas löövad laineid erinevad näorullikud ja massaažiseadmed, millega mõnus näonahk ellu äratada ning veidi hoolitsust pakkuda. Juurde sobivad väga hästi rikkaliku koostisega kreemid ja seerumid, mis nahka peale masseerimist või selle ajal niisutavad.

Sisekujunduse fännid said kinnitust, et sametine kangas miksituna erinevast tekstuursest kangast patjadega toob interjööri põnevust ja hubasust. Ruumi võib sättida ka mõnusaid lõhnaküünlaid, mis pimedal ajal absoluutselt asendamatud.

Vaata galeriist, kes käisid sügisesel pressipäeval uusimaid trende uudistamas:


Polhem Estonia sügisesel pressipäeval näitasid oma uusimaid kollektsioone Reserved, Nike, Apranga e-pood Soulz.ee, Bonbon Lingerie, Reima, Snug, Madara, The Body Shop, Lush, JOIK, The Cult Face ja Tradehouse brändidega CHI, Mesauda ja Frudia.