Olen üks neist naistest, kel on praktiliselt võimatu vahekorra ajal orgasmini jõuda ja kuna mu mees pole olnud suuseksis just kõige andekam, siis pean ausalt ütlema, et olin seni teeselnud ja lihtsalt seksi nautinud, aga mitte kunagi seda ülimat naudingut saanud. Minu orgasmid pärinesid kõik salaja iseendaga mängimisest. Jah, mehe teadmata.

Meie suhe sai alguse üsna noorest east ja siis ei julgenud kuidagi talle seda öelda, et minu jaoks pole seks temaga tegelikult NII hea nagu tema jaoks. See polnud halb, aga kes on kunagi elus orgasmi kogenud, teab, et midagi jääb orgasmita seksist alati puudu.

Igaks juhuks ütlen ära, et ka ükski mu eelmistest partneritest mind orgasmini ei viinud. Ja ausalt, olin aastaid rahul sellega, et sain seksi kaudu meestele naudingut pakkuda ja ise sain oma mõnu kätte enda sõrmekeste/vibraatori abil. Aga kui oled ikka ühe mehega aastaid koos olnud ja näed kasvõi telekast või kuuled sõbrannadelt nende pöörase seksielu kohta, siis hakkad mõtlema küll, et mis oleks kui...

Nii ma siis hakkasingi seda maailma uurima, käisin ära näiteks Epp Kärsini koolitusel, ostsin koju peamiselt mehele mõned raamatud ja käisin talle peale ning andsin ausamalt märku, et ta peaks end selles vallas arendama ja sel nädalavahetusel see juhtus! Ma kogesin esimest korda orgasmi, milleni viis mind teine inimene!

Pean veel ütlema, et kuigi mul on kodus paar päris head vibraatorit, millega olen kogenud taevalikke võnkeid, siis see orgasm, mis mu elukaaslane mulle nüüd kinkis, oli võimas. See oli midagi, mida ma iial kogenud ei olnud ja mis erutas mind nii palju, et ma ei suuda ära oodata, millal see uuesti juhtub.

Ja kuna ma usun, et seda teksti loevad paljud naised, kes on ammu alla andnud, siis tahangi öelda, et ärge andke. Harige oma meest (meie puhul toimis Ian Kerneri raamat "Kõigepealt naine"), rääkige talle, mis teile meeldib ja see juhtub, ma luban!