Ühel aastal oli Jane'i eksmees ostnud talle jõuludeks nutikella ja alguses oli neil kõik hästi, ka mehel oli selline nutikell ning nad ühendasid oma seadmed, ehk said nutitelefonist jälgida, mida teine teeb, et üksteist paremini motiveerida.

Millega aga mees tõenäoliselt arvestanud ei olnud või millele ta nii hästi sel hetkel ei mõelnud, oli see, et naine saab igal ajal vaadata, mis tegevust mehe nutikell näitab.

Ja nii selguski, et ühel ööl, kui paarike koos ei olnud, avastas Jane kell neli hommikul, et mehe nutikellas kajastub korralik füüsiline aktiivsus.

Mees oli läinud oma naist petma ja seksimise ajaks ei olnud ta nutikella eemaldanud ning tark kell näitas seda füüsilise tegevusena, ehk naisel oli tõestusmaterjal olemas, sest ilmselgelt ei käinud tema kaaslane keset ööd jõusaalis ega jooksmas.

"Soovin, et see lugu ei oleks tõsi," ütleb Jane. Ta avaldas oma loo lühidalt sotsiaalmeedias ja üks kommentaator kinnitas, et see on kindlasti üks TOP 5 vääriline lugu, kuidas keegi suudab petmisega vahele jääda.

Allikas: The Sun