"90% naistest teevad kohutava vea, mis varem või hiljem hävitab nende õnne. Nad seavad oma elus mehe esikohale," kirjutab Kerro oma raamatus Saatuse peegelpilt.

"Armastus, tähelepanu, hoolitus, aeg, huvid kõik on suunatud ainult mehele. Kogu naise maailm keerleb ümber kallihinnalise armastuse. Siis sünnib laps ja prioriteedid muutuvad veidi. Pjedestaali kõrgeimale astmele tõuseb laps, kes lükkab mehe astme võrra madalamale. Aga kus on siis naine ise? Teda enam ei ole.
Ta ei ole oma abikaasa jaoks enam atraktiivne ja ihaldatud, mees näeb temas ainult oma laste ema. Sellises suhtes kirg sureb ning asendub mõne aja pärast rutiiniga. Mees leiab armukese ja läheb mõne aja pärast naisest lahku.

Kui soovite säilitada oma pereõnne, siis lõpetage enda ohverdamine lähedaste nimel.
Kui soovite säilitada oma pereõnne, siis lõpetage enda ohverdamine lähedaste nimel. Ärge tõmmake end ribadeks, ärge loobuge isiklikest soovidest, hobidest ega huvidest. Ärge unustage oma unistusi.

Pange väärtused uuesti õigesse järjekorda: kõigepealt te ise, alles siis mees ja lõpuks laps. See võib tunduda paradoksaalsena, ent kui ema ja isa on koos õnnelikud, siis ei vaja ka lapsed palju tähelepanu. Nad sirguvad harmoonilistena nagu lilled, mida soojendavad päikesekiired."