Mehed otsivad kallimat, kes on kindel oma isiksusest ehk tal on oma mõtted ja väärtushinnangud, mida ta kergekäeliselt kellegi teise arvamuse pärast ei muuda. Ehkki naised võivad eeldada, et meestele meeldivad leplikud naised, kes teevad kõike mehe sõnade järgi, siis tegelikult eelistavad mehed ikkagi naist, kes teab ise kõige paremini, mida ta tahab, ja tegutseb selle nimel.

Samuti otsivad mehed naist, kes on motiveeritud tegutsema oma eesmärkide nimel. Meestele ei meeldi naised, kes on laisad (ja sama kehtib ka loomulikult vastupidi). Hüperaktiivsus ei ole ka loomulikult võtmesõna, aga loomult aktiivne, sõbralik ja motiveeritud naine on iga mehe unistus.

Suhtekaaslast otsides on mehe jaoks oluline, et tal oleks potentsiaalse naisega ühised tuleviku eesmärgid. Raske on kokku jääda inimestel, kes ootavad elult täiesti erinevaid asju. Selliseid teemasid on muidugi esimeste kuude jooksul keeruline arutada, aga ühel hetkel võetakse need arutlusse, sest “mesinädalate” faas ei saa ju ometi igavesti kesta.

Ja viimane omadus, mis meeste jaoks on naiste puhul oluline, on võime ja soov pühenduda raske töö tegemisse. Olgu see siis karjäär, suhe, laste kasvatamine… Lihtsalt, et mees näeks, et naine on valmis pingutama tema ja nende ühise tuleviku nimel. Ja see toimib ka vastupidi. Kui laisk mees on sellise sooviga, siis kahjuks ei soovi ükski naine mõlema eest rasket tööd ära teha.

Allikas: YourTango