Seksuaalne puna.
Parim kõige parematest punadest — see on naise õhetus pärast orgasmi, mis muudab ta värskeks ja kauniks. Kui püüda samasugust puna ja silmade kelmikat läiget kosmeetika abil saavutada, siis see ei õnnestu.

Spermaseerum. Terve mehe värske sperma on parim igasugustest kreemidest, see konkureerib kosmetoloogide poolt loodud parimate kosmeetiliste koostistega. Sperma toidab nahka, silub väsimuskortsukesi, annab nahale energialaengu. Mask hoida peal 10 minutit, seejärel pesta puhastusvahendi ja ohtra veega.

Näo gümnastika. Kui soovid, et su näoovaal oleks õige, katseta julgelt oraalseksi. Regulaarsed „harjutused” soodustavad kauni näokuju formeerumist.

Õrn, sametine nahk. Seks tugevdab vereringet, mille tagajärjeks on naha rakkude parem varustatus hapnikuga. Regulaarne seks hoiab naha heas korras. Nägu aga jääb tänu seksile kauaks nooreks.

Orgasmijärgne lõdvestus. Kohe pärast kulminatsioonihetke kaob pinge, jättes endast järele eufooriatunde. Niisiis, luba oma kehal lõdvestuda ning tunda end vabana maailma askeldustest.

Seksikas naeratus. Valged hambad, meelas naeratus — need annavad flirtimisel alati tulemusi.

Seksikad hambad, nagu kinnitavad stomatoloogid, omavad teatud vormi. Need meenutavad millegagi „jänese hambaid”, st. kui kaks ülemist esihammast on teistest veidi pikemad. Hambaarstid väidavad, et nende kliendid muudavad spetsiaalselt oma hammaste kuju, saavutamaks ideaali.

Kaunid lokid. Seksikad juuksed on terved, siidised ning langevad pehmelt õlgadele. Mehed jumaldavad selliseid. Stilistid soovitavad meeste ahvatlemiseks kergelt segamini soengut ning juuste põhivärviga kontrastseid salke.

Juuste värv mängib samuti suurt osa, ning muutes värvi võid muutuda tavalisest naabriplikast lausa sekspommiks.

Nõiduslikud silmad on seksikad nn „kiisusilmad”; võib katsetada ka toonitamisega ning mõne üksiku kunstripsmega (kunstripsmete komplekt näib liialt teatraalne). Mingil tingimusel ei tohi olla tumedaid rõngaid silmade all. Kui aega on vähe ning tuleb valida laugude värvimise või tumedate silmaaluste peitmise vahel, eelista julgelt viimast. Eredate lauvärvideta (eriti violetsed, sinised, rohelised, roosad) silmad näivad ehtsad ning mehed lausa jumaldavad selliseid „loomulikke” silmi, otsekui tütarlaps oleks out of bed. Kui nad vaid teaksid, kui palju aega tegelikult kulub sellise naturaalsuse saavutamiseks.

Kehakeel. Kellegi jaoks pole saladus, et naised tunnevad meestest paremini žestide keelt. Koketsed naised flirdivad ennastunustavalt:

• Nad paljastavad randmed ja pööritavad õppejõudude ees silmi (ning saavadki arvestused tehtud).
• Nad vaatavad üle õla, pilk veidi langetatud (kui tahavad hellust või oma tahtmist saavutada).
• Nad kasutavad peoõhtutel vägagi frivoolseid, isegi argessiivselt seksikaid žeste (kuigi seksuaalselt agressiivne maneer on omaniku teatava lootusetuse ja sisemise tühjuse märgiks).

Kõige parem ja, muide, ka kõige lihtsam viis oma huvitatuse väljendamiseks on seista oma väljavalitud objekti kõrvale. Ideaalne, kui poos äratab tähelepanu. Näiteks äratavad kindlasti huvi ettepoole lükatud rinnapartii või puusad. Ideaalne rüht ning täielik enesekindlus — ja mees ongi õnge otsas.

Aroomiteraapia ja seks

Eeterlikud õlid on paljudele tänapäeva naistele asendamatud abilised. Selle alternatiivse ravivormi abil luuakse optimistlik meeleolu, saadakse üle unetusest, luuakse õdusus külalistetoas ning erootiline atmosfäär magamistoas.

On olemas hulgaliselt erutavaid õlisid, mis mõjutades alateadvust, teravdavad tundeid. Need sobivad erinevateks vannideks, aroomilampidesse ning loomulikult erootiliseks või meelaks massaažiks.

Erutavad õlid

1. magus apelsin 2. bergamott 3. jasmiin 4. ylang-ylang 5. ingver 6. kardemon 7. mandariin 8. nerol 9. patšuli 10. roos 11. sandel 12. muskaatsalvei 13. sidrun 14. salvei

1. vahend

Seda võib kasutada erutava massaažikreemina või kanda lihtsalt pulseerivatele kohtadele, näiteks randmetele, kõrvatagustele, põlveõnnaldesse. 1 tilk jasmiini, 1 tilk roosi, 2 tilka sandlit, 1 tilk bergamotti, 2 teelusikatäit baasõli.

2. vahend

Ylangi-ylangi, sandlit ja mürti — kõiki 1 tilk ning 2 teelusikatäit baasõli.

3. vahend (puhta piiritusega)

Nendest koostisosadest võib valmistada nn „nõidusliku lõhnavee”. 1/3 osa jasmiini, 1/3 patšulit, 1/3 mändi. Vanilli, jasmiini, nelki, geraaniumit, roosi — kõiki 1 tilk.

Naise keha lõhn. Mehe seksuaalseks stimuleerimiseks pole olemas midagi ligitõmbavamat kui värske, puhta keha lõhn — ilma deodorantide ja emulsioonideta. Kõik kavalad nipid lõhnaõlide ja toonivate kreemidega võiks jätta tööl kasutamiseks. Kodus tasub rohkem olla värske ja puhas, kasutada regulaarselt intiimseepi. Muide, kui oled eneses täiesti kindel (ja ka oma kaaslases), võid ka kohtamisele minna värskena (väga tähtis on enne vannis või duši all käia), ning isegi ilma aluspesuta või värvimiseta.

Keha loomulik lõhn on mehe jaoks äärmiselt tähtis, ometi eelistame meie, naised, sellele lõhnaõli, et mees kindla peale, ilma igasuguse võitluseta alistuks. Ja see on tõhus võte. Eks seksis ja ahvatleva välimuse säilitamises on kõik vahendid lubatud.