Rosmariiniga kanafilee Rieska Quesadillas

  • 600 g kanafileed
  • 1 sidrun
  • värsket rosmariini
  • 2 pakki Leiburi Etnia rukki Rieska
  • 100 g Tere Naturaalne toorjuust
  • 100 g suvikõrvitsat
  • 2 tomatit
  • karrit
  • soola
  • pipart

Lõika kanafileest paraja suurusega tükid ja maitsesta karri, rosmariini, soola ja pipraga. Aja kanatükid vardasse ning grilli kuumal grillil.
Määri Leiburi Rieskad toorjuustuga ning aseta peale suvikõrvitsa ja tomativiilud. Soovi korral võid ka köögiviljad eelnevalt grillida. Grillitud kana tõsta samuti Rieskale ning aseta teine, toorjuustuga määritud Rieska peale ning grilli kergelt.

Grillitud Brie juust marineeritud maasikatega

  • 400 g maasikaid
  • 1 laim
  • 2 tl suhkrut
  • 2 spl balsami-veiniäädikat
  • värsket münti
  • 400 g Brie juustu
  • Tere Light jogurtit (virsiku-aprikoosi)

Lõika maasikad pooleks ning sega kokku laimi mahla, riivitud koore, suhkru, balsami veiniäädika ning hakitud värske mündiga. Lase seista umbes pool tundi. Grilli juust tervena kuumal grillil ja serveeri maasikate ning Tere Light virsiku-aprikoosi jogurtiga.