Kuidas kaunistada kodu Tiigriaasta vastuvõtuks

Tubades ja laual peavad olema metallesemed: hõbedast napsiklaasid, metalliga ääristatud joogisarv, metallist ja keraamikast kaunistused… Kuusele võiks ehted ise valmistada ning soovida oma salajaste unistuste täitumist.

Mida uusaastaööl selga panna

Oleks hea, kui riietuses leiduks midagi triibulist. Aksessuaarid ja ehted võiksid olla naturaalsetest materjalidest ja kividest. Sobivad hõbedast, kullast, vasest ja plaatinast sõrmused, keed, käevõrud ja kõrvarõngad (üle kahe erineva metalli ei tohiks korraga olla). Riietusekski sobivad naturaalsed materjalid — nahk, karusnahk, puuvill jne.

Mis peaks peolaual olema

Uut aastat vastu võttes asetage lauale kollased, purpursed või triibulised (kahevärvilised) küünlad. Liha tuleks pakkuda mitmel erineval moel. Arvestades tuleva aasta Tiigri iseloomu ja olemust võiks liha grillida. Garneeringu võib valmistada kartulist, peedist ja porgandist. Magustoiduks sobivad suurepäraselt röstitud maapähklid.
Joogid olgu kollast, punast ja merevaigu tooni. Eriti hästi sobivad apelsini- ja mandariinimahlad. Samas ei tohi lubada endale ja ka mitte oma sõpradele liigset klaasikest pidupäeva puhul. Seda selleks, et mitte saada sarnaseks Tiigri verivaenlastele — Ahvidele. Peosaalis on parem muusikakeskus välja lülitada ning asendada see kas soolo- või ühislauludega.
Sööke ja jooke peab laual olema paljudes erinevates variantides, et uuel aastal valitseks majas küllus. Laud peaks olema keset tuba ning laua keskel asetsegu metallvaagen puuviljadega.

2010 — Valge metalltiigri aasta

Aasta algab 14. veebruaril.
Idamaade rahvaste jaoks on Tiigriaasta (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022) suurepäraseks märgiks. Hiinas tähistab see jõudu, vaprust, ennastsalgavust ning juhtimisoskust.

Tiigriaastal sündinud inimesed on mehisuse märgi all sündinud liidrid. Tiigrid on energilised ja sõltumatud. Just need iseloomujooned tõmbavad inimesi nende poole. Nad on otsekohesed ning ütlevad seda, mida mõtlevad. Nad ei pelga välja öelda oma seisukohti. Üsna sageli nad riskivad, sest ohutunne ärgitab neid uutele julgetele tegudele.

Siiraid ja kartmatuid Tiigreid austatakse vapruse eest. Üksnes haruharva paluvad nad kõrvalist abi. Tavaliselt eelistavad nad kõigega iseseisvalt toime tulla.

Tiigrid jumaldavad reisimist, neid ahvatleb kõik senitundmatu — võõramaise köögi road ning rännakud eksootilistel maadel.

Tiigrid kiirustavad alati alustatut lõpule viima ning üldjuhul armastavad nad tegutseda päris üksinda. Nad on töökad ja dünaamilised, võimelised paindlikult toimima igasugustes olukordades.

Vana Birma legend jutustab sellest, kuidas kord Pühvel võitis heitluses Tiigrit ning naeris tema üle. Sellest ajast alates ei kannata Tiiger Pühvleid. Seetõttu, saates ära 2009. aastat, ei tohi seda kiita.
Kuid 2010. aasta tuleb vastu võtta austuse ja lootusega — see on Tiigrile meeltmööda. Tiiger läheb alati edasi, ta põlgab tavasid, hierarhiat ja konservatiivset mõistust.

Tiiger on ebatavalise tegevuse, ootamatute olukordade ja erakordse saatuse märk. Igal juhul on Metalltiigri aasta väljapaistvate isiksuste ja väga tugevate inimlike ambitsioonide aasta, saavutuste ja kogu elu proovilepaneku aasta.