Adriana ja Eliza elavad pealtnäha tavalist elu: naine on üksikhooldaja ning neil on pisike korter Bukarestis. Pere rahamured lahenevad tänu ülikooliõppejõu palgale, pisukese lisa annavad ka aeg-ajalt tellimusena valmivad kirjatööd.

“Tunnen end tegelikult noore naisena — enamasti on mul energiat samavõrd kui 27-aastasel, vahel väsinumana olen 37-aastane,” pihib eakas ema väljaandele Daily Mail antud intervjuus.

Adriana on uhke sellegi üle, et ta on oma vanuses tervem, kui enamik temast poole nooremaid naisi. Ehk ongi just see põhjus, miks julgeb ta unistada teisest lapsest.

“Arstiteaduslikult on see ju võimalik ja kui mu tervis on jätkuvalt hea, siis pole ju sugugi võimatu, et ma kunagi veel sünnitan,” usub ta ise, ent rõhutab, et ta ei soovi kiirustada.

Esimest rasedust ja kogemust tervikuna kirjeldab naine aga ülivõrdes: “See oli mu elu parim otsus!”

Ent tema pisitütar on ju praegu vaid viieaastane! Kas tõesti pole tal kahju last orvuks jätta?

“Ma ei joo ega suitseta, mu tervis on korras — miks peaksin seda kartma? Usun, et minu aeg saabub alles siis, kui Eliza on 20. aastates,”

Adriana Iliescu sünnitatud tütar on katseklaasilaps: lisaks doonorspermale kasutati ka munarakudoonorite abi. Nagu aimata võib, tekitas Adriana rasedus palju poleemikat ja pahameeletormegi — eriti usuringkondades. Muuhulgas pidasid kohalikud nunnad rasedust suisa saatana tööks.

Peaaegu vanima noore ema tiitlit kandev naine loodab, et tema oma tütar saab emaks enne 30. eluaastat. Sellist soovi naine ei põhjenda, vaid julgustab hoopis kõiki naise mistahes vanuses sünnitama.

Vanimateks emadeks on praegusel hetkel india naised Omkari Panwar ja Rajo Dvei Lohan, kes sünnitasid 70-aastastena. Panwari puhul ollakse vanuse osas siiski veel kahtleval seisukohal, kuna ühtegi dokumenti naise vanuse kohta ei ole — vanuse on naine ise välja pakkunud.