Milline lõbus küsimus! Tore, et teil on partner, kellega te saate seksikaid stsenaariume ning toidufantaasiaid läbi mängida. Kust alustada? Afrodisiakumid, suupisted, seksimängud? Võiks vist heita põgusa pilgu kõigile kolmele… paljalt mõte sellest ajab suu vett jooksma.

Afrodisiakumid

Isabelle Allende kirjeldas oma raamatus “Aphrodite: A Memoir of the Senses” tuhandeid armuroogi, millest mõned on igivanad, teised aga palju moodsamad. “Kaaviar,” kirjutas ta , “on üks maailma kallimaid armuroogi… ja mul tuleb mõttesse tuhandeid pornograafilisi meetodeid selle serveerimiseks.” Peaaegu iga toit võib olla armuroog, kui seda serveerida peenelt ja kirega ja eeldusel, et ta on hõrgutav ja maitseb sellele, kes seda naudib.

Tuntumad armuroad on austrid ja muud mereannid, nagu näiteks krevetid, kaheksajalg, kammkarbid ja loomulikult munad (sealhulgas kõige ihaldusväärsemad neist – nimelt kaaviar), samuti köögivili, nagu artišokk, spargel ja mistahes peenist meenutavad viljad, nagu porgand ja kurk, rääkimata testosteroonirikkast toorest sellerivarrest. Küüslauk on tugev afrodisiakum, aga seda tuleb nautida nii, et see õrnu lõhnameeli ei ärritaks. Itaalia legendi kohaselt võib õigel õhtul armukesega jagatud küüslauk panna aluse igavesele armastusele. Röstitud küüslauk on nii maitsev, et seda võiks kasutada vürtsika leivakattena mistahes kuupaistelisel ööl!

Maiustused suudavad peaaegu alati armsamat meelitada, eriti kui need on mässitud ahvatlevasse paberisse. Šokolaadi on sajandeid seostatud armastusega. Marjad ja muud küpsed puuviljad, kreemid, kastmed ja mistahes magus ja söödav on kasutatav erootilistel eesmärkidel.

Suupisted

Mõni toit näeb välja seksikas, õigupoolest nii seksikas, et paljalt selle serveerimine on kui kutse seksile. Võtame näiteks ümarad viigimarjad, mis meenutavad seksikaid kehaosi, sealhulgas meeste munandeid ning avatuna naiste häbet. Ja kui vilja hammustada, täitub suu magushapust maitsest ning tekstuurist, mis lausa kutsub vahekorda astuma. Tundub olevat hõrgutav? Proovige.

Teile ei meeldi viigimarjad? Sellisel juhul katsetage ümarate maasikate, ploomide ja muude viljadega. Peaaegu iga puuvili sobib. Banaanid? Koorige seda võrgutavalt, küll armuke vihjest aru saab! Libeda viljaliha ning veidra eksootilise järelmaitsega mango loob kahtlemata vahekorraks vajaliku meeleolu.

Söötke armukesele hõrgutavat ja eksootilist toitu lusika, kahvli või sõrmedega ning te võidate kahtlemata tema südame, eriti kui olete valmistanud koduse toidu armastuse ja ihaga südames.

Seksimäng

Isegi sajanditevanune “Kama Sutra” pakub välja toiduga seotud mõtteid. “Mehed, kes õhtul ei söö, jäävad nõrgaks.” Sellega peab paratamatult nõus olema. Söömaaja jagamine armastatuga on üks seksikamaid tegevusi, mis kaks inimest seksi enese kõrval teha saavad. See on nii püha ja intiimne akt, et võib viia veelgi intiimsema kehalise kokkupuuteni.

Unustage ära, mis teile lapsepõlves toiduga mängimise kohta öeldi, te olete täiskasvanu, nii et lõbutsege veidi. Soperdage! Lakkuge…, maitske, nuusutage, sööge! Aga kõige olulisem, jagage toitu. Olge ettevaatlik teravate toitude panemisega nahale ja muudele kehaosadele. Mõned valu tekitavad toidud on ingver, kaneel ja piparmünt. Need ained võivad olla mõne inimese jaoks liiga tugevad, seega olge nende toitudega ettevaatlik.

Ja daamid, olge ettevaatlik toiduga, mida te oma tuppe panete. Suhkrut sisaldavad toidud võivad põhjustada hiljem kõikvõimalikke negatiivseid reaktsioone. Nii tore kui see ka ei tundu, ärge pange tuppe maasikaid ja vahukoort ning säästke ka mesi, šokolaad ja kreemid väliste kehaosade, näiteks kliitori või rinnanibude … või istmiku või pruntis musihuulte jaoks!