Tunnusta

Kui on miski, mida mehed kindlasti naudivad, siis on selleks naiste imetlus. Neile tuleb kindlustada, et nad on parimad täpselt nii, nagu naised vajavad kindlustust, et nad on ilusad. Nii et ütle oma mehele tihemini, et imetled teda, kuid ära jää üldiseks — ütle ka, mida täpsemalt.

Toeta

Mehed saavad hakkama millega iganes, kuni neid toetab armastav naine. Kui su mehel on aeganõudev ja stressirohke töö, siis püüa talle toeks olla, mitte leida põhjuseid, miks ta peaks tihemini kodus olema — ta käib ju tööl ka pere pärast. Kui tal on olnud pikk ja halb päev, siis püüa olla mõistev ja ära hakka talle veel kohustusi või probleeme õlgadele panema. Igaks asjaks on oma aeg.

Erguta

Kui su mees tegeleb spordiga, siis hoolitse selle eest, et just sina oleksid tema suurim ergutaja. Isegi kui sind sport ei huvita ja mees ütleb, et sellest pole midagi, kui sa ta mängu vaatama ei lähe — sinu kohalolek tähendab talle rohkem, kui ta võib-olla välja näidata oskab. Erguta meest ka rohkem ta enda hobidega tegelema, olgu selleks siis kalastamine, golf või sõpradega matkamine — las tal olla mõned omad tegevused, nii nagu sinul on enda omad.

Hinda

Üks olulisemaid asju, mida sa oma partneri suhtes teha saad, on tema austamine. Ei, ta ei ole kodus ülemus, kuid näita talle, et tema soovid ja otsused on sulle olulised. See ütleb mehele palju, kui pöördud probleemide ja muredega ning ka parandamist vajavate esemetega kõigepealt tema poole — nii ta tunneb, et teda vajatakse ja ta suudab sinu eest hoolt kanda.

Vaata paremat poolt

Kui mees sind tihti närvi ajab, siis püüa otsida häirivate asjade kõrvale midagi, mis sulle tema juures meeldib. Nii läheb ka ärritunud olek rutem mööda. Kui püüad oma mehele mõelda rohkem positiivses valguses, muutub ka sinu suhtumine ja õpid teda vääriliselt hindama.

Anna hingamisruumi

Paaridel on vaja mõnusat ühist ajaveetmist, kuid nad vajavad ka aega omaette olemiseks. Kui mehel on stressirohke tööpäev, tahab ta õhtul lihtsalt maha istuda ja lõõgastuda. Naine seevastu sooviks kõigest kellegagi rääkida. Arvesta, et on hetki, mil tal lihtsalt pole jututuju ja tema arvestab sellega, et vahel tuleb sind pikemalt kuulata — isegi, kui arutled sõbranna uue elukaaslase probleemide üle.

Austa

Kui olete abielus, siis kas mäletad, millised olid sinu tõotused pulmas? Peaksid nendele elu lõpuni kindlaks jääma. Ei, pole tarvis igal hommikul rikkalik hommikusöök valmistada või pidevalt mehe järelt koristada — küll aga kohtle teda nagu meest, keda kogu hingest armastad ja kellele teenete osutamine pole sulle mingi vaev.

Allikas: allwomenstalk.com