“Minu laps on hetkel 9-aastane ja loomulikult käib ka tema paljudel sünnipäevadel. Ma ei kujuta ettegi, et ma läheks sünnipäevale paarieurose mudelautoga. Loomulikult peab kink olema vastupidav ja ilus! Ma ei väida, et olen keskmisest jõukam, aga odavate kinkidega mina enda last pidudele häbistama ei saada.

Minu poja sünnipäeval käis üks poiss, kelle kingiümbrikus
peitus… luuletus! Ma saan aru, et tore kui lapsel on annet jne, aga ma ei kujuta ette, kuidas ta ema sellise kingiga lapse peole saadab. Loomulikult nägin oma lapse pettumust kui ta kingi avas. Ta korjab meil hoolega raha ja lootis seda ka ümbrikust leida.

See on ka üks põhjusest, miks proovin alati hea kingi teha. Ma ei
suudaks häbi ära taluda, kui meie pere kinki avades lapsel nägu morniks läheks. Seetõttu hoian parem mujalt kokku, mitte kingituste pealt. Võiks ju öelda, et see kujundab meie pere maine. Kõik lapsed kutsuvad minu poega hea meelega sünnipäevale, sest nad teavad, et kink ei valmista pettumust!

Ma ei ürita mängida mingit rikkurit, aga samuti ei taha ma, et teised pered hakkaksid odavat kinki nähes mõtlema meie pere majanduslikust olukorrast. Parem kulutan veidi rohkem ja kõik on rahul!”