1. Hea huumor
Muidugi soovivad nad sind esmakohtumisel paremini tundma õppida, kuid päheõpitud pikk monoloog su elukäigust ja hobidest ei ole selleks just parim viis. See on lihtsalt surmigav! Pigem ootavad kutid, et näitaksid oma huumorimeelt ja intelligentsi, et sa ei pelga nalja visata ja naerda ning mõistad sarkasmi ja irooniat. Kuigi see võib sulle endale kohutavalt oluline tunduda, püüa hoiduda jutustamisest, kui väga sa oma bossi vihkad ja mis loengud sulle ülikoolis närvidele käisid.

2. Puudutused
Kui noormees pakub sulle huvi, puuduta teda. Siinkohal ei pea me silmas seda, et peaksid talle sülle ronima ja talle keele kurku lükkama. Aseta talle korraks käsi õlale või põlvele või võta hetkeks ta käest, siis ta mõistab, et sa ei hakka kohe igavusse surema. Kui kutt juhtubki olema surmigav ning sa ei soovi temaga enam pikemalt tegemist teha, pane käed risti, jalg üle põlve ning nõjatu tahapoole. Ta saab vihjest aru.

3. Kanna punast
Punane on romantika ja armastuse värv, mis kütab mehed kuumaks. Teadlased on välja selgitanud, et mehed märkavad ning julgevad rohkem välja kutsuda naisi, kes kannavad punast tooni rõivaid või aksessuaare. See ei tähenda, et peaksid end esmakohtingul pealaest jalatallani punasesse mässima, ka kotist, kingadest, kõrvarõngastest või punasest huulepulgast piisab täiesti.

4. Vali naturaalne parfüüm
Liiga intensiivne ja pealetükkiv parfüüm mõjub pigem hirmuäratavalt ja lämmatavalt. Vali pigem pehmema ja naturaalsema lõhnaga tualettvesi, näiteks lavendel sobib suurepäraselt. Kindlasti kasuta sama sarja dušigeeli, šampooni, kehakreemi ja lõpuks parfüümi, et lõhn hästi esile tuleks.

Allikas: Sheknows.com