Imelise parfüümi nimi on Prends-Moi ning väidetavalt sisaldab see beeta-endorfiine, mis vähendavad söögiisu, vahendab Odditycentral.com.

Prantsusmaal Veld`s-i pafüümikojas leiutatud Prends-Moi dieediparfüüm jõudis poelettidele tegelikult juba eelmisel aastal, kuid alles hiljuti avastasid selle enda jaoks inglannad ja nemad võtsid selle kiiduavalduste ja tänuga vastu. Daily Maili andmetel oli koguni 6000 naist parfüümi ootejärjekorras, lootuses, et just sellest saab võluravim ülekaalu vastu.

Muidugi loodavad kõik naised, et kilosid saabki niisama lihtsalt kaotada ning trenni ja tervisliku toidu võib igaveseks ära unustada, kuid kas tõesti on ideaalkaalu saavutamine ja säilitamine võimalik vaid parfüümi abil?

Kaalulangetusparfüümi tootja sõnul ongi see nii lihtne. Prends-Moi koostises on väidetavalt hulk selliseid aineid, mis "dieedi" pidamise eriti lihtsaks teevad. Tähtsam neist on betaphroline - aine, mis kiirendab beeta-endorfiinide tootmist. Beeta-endorfiinid tekitavad heaolutunde, mistõttu hundiisu kaob ning suudad oma toidukoguseid kontrolli all hoida.

Samuti sisaldab parfüüm spirulinat, kofeiini ja karnitiini, mille kombinatsioon aitab aktiveerida rasvu lõhustavaid ensüüme.

18-75 aastaste naiste seas tehtud eksperimendi käigus tunnistas koguni 82% osalejatest, et tundsid pärast parfüümi kasutamist end rahulolevana ja õnnelikuna ning 75% naistest tunnistasid, et nende söögiisu vähenes.

Prends-Moi`d tuleks endale eriti ohtralt peale piserdada hommikul ning lisada, kui tunned vajadust midagi põske pista.

Lõhna tipunoodid on bergamot, mandariin ja greip, baasnootideks aga muskus ja vanilje koos patšuli ja sandlipuuga. Eksperimendis osalenud naistele see lõhn meeldis ning nemad kasutaksid seda igapäevaselt.

Naisteka lugeja, kuidas sina sellisesse leiutisse suhtud? Kas oleksid valmis kaalulangetusparfüümi proovima, usud sa sellise toote "võlujõusse?"