Digikaamera
Kui su naisel veel digikaamerat pole, siis rõõmustaks see teda kindlasti! Millega siis veel lapsi, sünnipäevi ja reise jäädvustada?

Parfüüm
Naised armastavad parfüüme! Kuid siinkohal tuleks olla ettevaatlik — peaksid teadma oma naise maitset ja eelistusi. Ehk on tal mõni aegumatu lemmik otsa saanud?

Ehted
See on miski, mille peale võiks tulla iga mees, kuid ometi kipub see ununema. Veelkord: teemantid on naise parimad sõbrad! Olgu, sa ei pea teemantite eest kogu oma sääste välja käima, ka ilusad hõbedast või kullast kõrvarõngad rõõmustaksid naist kindlasti. Või käekett… Ometi, ka siinkohal piilu vaikselt, milliseid ehteid naine juba kannab. Pole õnnetumat kingitust kui kallid ehted, mida naine kandagi ei taha.

Spaa pakett
Kingi naisele lõõgastav nädalavahetus spaas. Luba tal valida endale hellitavaid hoolitsusi, veetke aega romantilisel õhtusöögil, jooge šampust ja nautige teineteise seltskonda. See on meeldejääv sündmus, mida ta ei unusta!

Käekott
Kui su naisel ei ole kunagi piisavalt kingi, siis pole tal ka piisavalt käekotte! Oled kindlasti nii mõndagi ta õlal või käevangus näinud — püüa sellest järeldada, millised kotid talle meeldivad ning kingi talle uus. Loomulikult hoia siinkohal eemale odavatest kottidest — boonuspunkte toob vaid kena ja kvaliteetne kott. Kui oled tõesti nõutu, siis pildista salaja tema lemmikuid kotte ja näita neid müüjale.

Kehakreem
Paljudele naistele meeldib väga end pärast vanni või dušši kreemitada. Kreemivalik on lai, mis tähendab, et siinkohal pole kingi tegemine eriti raske — võid valida midagi soodsamat või osta talle mõnusa kinkekomplekti näiteks The Body Shopist — naised armastavad mõnusalõhnalisi The Body Shop tooteid! Kui võimalusi on, siis miks mitte midagi luksuslikumat? Küll naise nahk juba hea asja ära tunneb.

Juuksehoolduskomplekt
Vahva asi jõulude juures on see, et poodidesse ilmuvad kõikvõimalikud kinkekomplektid. Kui su naine armastab oma juukseid sättida, siis mine aga ilukauplusesse, kirjelda oma naise juukseid (piisab sellest, kas ta värvib oma juukseid ja kas ta tahab, et need oleksid sirged või lokkis) ning müüja oskab sind õige komplekti suunas juhatada. Tõsi, see pole just maailma romantiliseim kingitus, kuid kui naine armastab midagi praktilist, on tal selle üle äärmiselt hea meel.

Ilus öösärk
Ilusti pakitud siidist öösärk näitab naisele, et sa mõtled tema kehale ja heaolule ning ei jõua ära oodata, et ta selles sinu kõrvale voodisse poeks. Miks mitte lisada öösärgi juurde ka kena pesu? NB! Tea oma naise suurusnumbrit, muidu lõppeb jõuluõhtu suure solvumisega.

Kvaliteetšokolaad
Me ei taha kedagi kurvastada, aga Laima ja Kalev ei lähe arvesse, jõuludeks sooviks naine midagi kallimat ja erilisemat. Midagi sellist, mida ta ei raatsi veel pikka aega ära süüa!

Kallis šampanja
Kui tavaliselt olete kokkuhoidlikult Sovetskojet või Törley’t joonud, siis miks mitte nautida jõuludel veidi luksust Martini Asti või suisa Moët’ näol? Magusaarmastajatele meeldib väga ka maasikane Fresita, milles ehtne viljaliha sees.