Kaltsium

Kaltsiumirikas toit võib aidata sul kaalu hoida. Kui teadlased uurisid kahe erineva grupi toitumist, tuli välja, et need, kes tarbisid vähemalt 2 200 mg kaltsiumi päevas, kahekordistasid oma rasvapõletuse võrreldes grupiga, kes tarbisid vähem kaltsiumi. Mineraalil on ka suutlikus takistada jämesoolel rasva omastamist, mis kiirendab omakorda kaalulangust.
Tarbides kaltsiumi koos D-vitamiiniga, mida leidub palju rasvases kalas, on samuti kaalulangust kiirendavad omadused. Lisaks aitab selline toitumine vähendada soovi ebatervislike näkside järele.
Kui soovid rasva kiiresti põletada, tarbi D-vitamiini, süües piimatooteid, laagerdatud kõva juustu, pähkleid ja brokkolit.

Tsink

Tsingipuudus võib muuta kehal toidu seedimise raskemaks, muutes rasvapõletuse aeglasemaks ning muutes lisaks kõhu punni. Uuringud on näidanud, et tsingipuudus muudab ka isu suuremaks. Seepärast proovi süüa nii tsingirikast toitu kui võimalik, see muudab ka immuunsussüsteemi tugevamaks. Muna, teod, piimatooted, idud, pähklid ja päevalilleseemned on siin abiks.

Kroom

Koogitaldrikut tühjaks söömast aitab kroom. Mineraal, mis on näidanud head efekti vastupandamatu magusaisu järele, tasakaalustades keha veresuhkru taset ning parandades insuliinitundlikust.
Kroomi saad kuivatatud puuviljadest, pähklitest, lihast ja pärmi sisaldavatest toodetest.

Allikas: mabra.com