1. Kas sa peaksid minema ja selle uue soengu endale laskma lõigata? Selle soengu, mida sa oled juba kaks nädalat tahtnud? Jah, mine! Mida sa ootad?

2. Miks su sõber su Instagrami postitust veel kommenteerinud ei ole? Võib-olla pole ta seda isegi näinud?

3. Kas su emale meeldiks rohkem tulbi- või roosikimp? Usu, ta on su külaskäigu üle ilma lilledetagi õnnelik!

4. Issand, KÕIK näevad su vistrikku! Tegelikult ei pane seda mitte keegi tähele.

5. Kas sa peaksid lõunal minema sinna tai söögikohta või hoopiski hiina toidu omasse? Miks sa üldse sellepärast muretsed? Mine lihtsalt sinna, kuhu jalad viivad!

6. Kas tegid vea, kui jätsid selle kuti kuus kuud tagasi maha? Vahel pead lihtsalt oma otsusega leppima ja edasi minema. Viska ta juba peast välja!

7. Kas su ülemus sai su kommentaarist valesti aru? Äkki sind vallandatakse? Jah, sõnu ei saa tagasi võtta, aga vaevalt sa ühe tobeda nalja pärast nüüd vallandamisteate saad. Istu rahulikult maha ja tee oma tööd edasi.

8. Kas sa ikka peaksid sellele kohtingule minema? Sa ei saa kaotada, kuna on ainult kaks varianti, mis juhtuda võivad — sa leiad endale hea kaaslase või õhtu läheb nii halvasti, et saad hea jutu, mida pidudel rääkida.

9. Kas sa tohid ikka ilma kontsakingadeta peole minna? Sa oled siis ju kõigist peajagu lühem? Ja siis? See eest saad hullumoodi tantsu vihtuda ja elu nautida!