Armastuskirjade kirjutamine

Jah, keskkool on juba ammu selja taha jäänud.. aga seda rohkem ongi ju põhjust teha midagi sellist, mida su kallim sinult enam ei oota — kirjutada üks armastuskiri! Pane oma tunded paberile kirja ja pista kiri kallimale kotti, nii avastab ta selle täiesti ootamatul hetkel. Usu, see teeb ta südame soojaks.

Kuulamine

Kas sa ainult kuuled oma partneri juttu või viitsid teda tegelikult ka kuulata? Terviklikus ja terves suhtes pööravad kallimad teineteisele tähelepanu ja kuulavad, mida nende kallimal öelda on. Võta see aeg ja pühendu.

Soovidega arvestamine

Kas te teete kõike ainult sinu taktikepi järgi, käite külas ainult sinu vanematel ja kohtades, kuhu sina minna tahaksid? Millal sa viimati oma partneri soovidega tegelikult ka arvestasid ja nendest lähtusid? Nüüd on selleks küll viimane aeg.

Hommikused sõnumid

Kui lahkud tööle enne oma kallimat, siis valmista talle üks üllatushommikusöök ning jäta sinna juurde ka lihtne sõnum, olgu selleks siis “Tere hommikust!” või “Armastan sind!”. Nii oled sa esimene inimene, kelle peale ta hommikul mõtleb.

Kindlaks jäämine

Oma lubadused tuleb ellu viia. Ei piisa ainult sellest, et räägid oma kallimale asjadest, mida koos teha võiks, kuid nende korda saatmiseks pingutada ei viitsi. Tõeline romantiline partner on see, kelle peale saab kindel olla. Sa tead, et ta on sinu jaoks olemas ja ei anna tühje lubadusi.

Reageerimine

Oska asju tähele panna. Kui näed, et su kallim on viimasel ajal tujust ära või eemalolev, siis reageeri sellele. Sama käib ka selle kohta, kui ta õnnelik on. Oska oma armsamat tähele panna ja käitu vastavalt sellele. Me oleme sageli oma rutiinis nii kinni, et ka lähedased kannatavad tähelepanupuuduse all.

Ausus

Ükski suhe ei saa ilma aususeta toimida. Kui midagi on rajatud valele, siis langeb see ka varem või hiljem kolinal kokku. Vali oma sõnu, kuid ära valeta. Ära tee haiget, kuid ole aus.

Kannatlikkus

Kui tahad rajada tugevat suhet, siis pead kannatlik olema. Ka linnasid ei ehitata üleöö. Selleks, et miski püsiks, on vaja seda kindlustada. Ja kindlustamine võtab paraku oma aja. Kui tunned, et närvid hakkavad üles ütlema, siis hinga sügavalt sisse välja, loe kümneni ja mõtle sügavalt järele — kas närvitsemine on ikka lõpptulemust väärt? Ehk reageerid sa üle.

Pane oma partner end turvaliselt tundma

Lisaks füüsilisele turvatundele on oluline ka vaimne turvatunne. Meestele meeldib oma kallimaid hoida ja neid kaitsta, kuid tegelikult vajavad nad tuge ka oma naistelt. Mõnel mehel on keeruline end avada ja oma tunnetest rääkida, seepärast on eriti oluline see, et sellises olukorras neid keegi alavääristama või hindama ei hakkaks. Eriti veel kõige kallim inimene.

Kompromisside tegemine

Suhe on kui sõit paarisrakendiga. Kui üks pool hakkab kiiremini jooksma või lausa vastassuunas liikuma, siis ei tule ühisest edukast sõidust midagi välja. Selleks, et kõik sujuks, tuleb teha kompromisse.

Pea meeles, et suhet ei tohi liiga keeruliseks ajada — nautige ja olge õnnelikud!

Allikas: Huffingtonpost