Nagu tõestas uurimus, mille tulemused avaldati väljaandes Journal of Human Behavior in the Social Environment, siis naiste arvates on mehed, kes lastega hästi läbi saavad, kolm korda atraktiivsemad kui mehed, kes lapsi eriti ei märka.

Uuring viidi läbi ühes välikohvikus ja nägi välja nii: selles osalesid kolm 20-aastast meest ja kaks ema koos beebidega. Kui kusagil lauas istus üksik naine, siis vabatahtlik mees võttis endale laua tema läheduses. Natukese aja pärast tuli nende mõlema laua läheduses asuvasse lauda naine beebiga, keda mees kõnetas kui enda "kallist õde"ja ühel juhul pööras eriti palju tähelepanu beebile, musitas teda ja uuris, kuidas beebil läheb ja teisel juhul ütles oma "õelapsele" lihtsalt "tsau, beebi" ja siis uuris "õelt", kuidas tal autoparanduses läks vms. Pärast oma "õe" lahkumist pöördus mees üksi lauas istuva naise juurde ja küsis tema telefoninumbrit.

Uurimuse tulemus: naised annavad kolm korda suurema tõenäosusega oma telefoninumbri mehele, kes pöörab lapsele rohkem tähelepanu kui sellisele mehele, kes beebit vaid möödaminnes tervitab.

Nii et mehed, arvestage sellega: kas oma õe või sõbranna ning tema beebiga aja veetmine ei muutunud just poole ahvatlevamaks, kui sellele väikese tagamõtte juurde sai?

Allikas: Ozy