Aktiivsed inimesed ei karda ei lund ega külma. Nende nädalavahetus ei möödu diivanil telekapult ühes käes, õllepudel teises, vaid sisutavad oma vaba aega maksimaalselt. On tõenäoline, et aktiivse eluviisiga inimesed on teadlikud Trespass riidebrändi olemasolust, mis pakub riideid välistingimustes käimiseks. Trespass riided on stiilsed ning soodsad, säilitavad oprimaalse kehatemperatuuri, võimaldavad nahal hingata ja soojendavad külma ilmaga.

Riideese, mis on seljas ebamugav või ei täida oma funktsionaalsust, võib kappi kandmist ootama jäädagi. Teinekord võib riietus kena välja näha, kuid teatud tingimustes näitab enda nõrku külgi. Aktiivse elustiili puhul on õige riietus äärmiselt vajalik. Õigete riietega saab ka suurte miinuskraadide puhul suusatada, uisutada või niisama jalutada. Neile, kes miinuskraade kardavad, on parim valik Trespass riietus, mille märksõnad on aktiivsus ja mugavus.

Trespass firma asutati 1984. aastal Šotimaal, mis on üks vesiseim piirkond maailmas. Sellepärast on Trespass väga hästi teadlik sellest, kui vajalik on tunda end mugavalt külma, märja ja tuulise ilmaga. Kui Sulle meeldib ronida mägedes, reisida, harrastada turismi — siis Sa armastad Trespass riided. Kui oled innukas suusataja/lumelaudur, siis Trespass pakub Sulle vajalikku varustust ja riideid.

Trespass pakub riideid kogu perele. Tootevalikusse kuuluvad mantlid ja joped, suusariided, termoriietus, pusad, mütsid ja kindad. Trespass riided on nii naistele kui meestele, et igaüks saaks liikuda väljas, kartmata külma ja ebameeldivat ilma. Kuna talvel langevad kraadid tublisti alla 0 kraadi, siis peavad talveriided keha soojas hoidma. See saavutatakse mitme erineva kihiga, mis tavaliselt liikumisvabadust vähendab. Trespass riided aga ei takista käte-jalgade liigutamist, vaid lubavad liikuda ning treenida mugavalt ilma liikumist takistamata.

Trespass riiete disain on asjakohane ja funktsionaalne. Ehkki Trespass riided lasevad nahal hingata, ei tunne neid riideid kasutades külma. Vihjates kuumusele ja külmale jõuame „termo“ kontseptini. See on Trespass riiete oluline osa. Mis on termoriietuse eesmärk? Sellised riided aitavad säilitada optimaalset kehatemperatuuri. Keha on soojas, kuid nahk hingab. Tulemuseks ei karda sa ilmateadet, mis mitmeid külmakraade lubab. Termofunktsiooniga riietes on lust minna suusatama, mängida pere neljajalgsega või lihtsalt jalutada.

Riiete hingamine pole ainus pluss. Teine oluline Trespass funktsioon on veekindlus. Nii hingavus kui veekindlus on märgitud numbrite abil. Populaarseim hingavus on 5000 MVP ning veekindlus 5000 mm. Mida kõrgemad numbrid, seda vastupidavam riietus. Kui veel Trespass vabaajariideid ostnud ei ole, aga sooviksite, siis e-kaubamajast kaup24.ee leiab suurepärase Trespass riiete valiku soodsate hindadega.

Trespass üks märksõna on, nagu nimigi ütleb, üleastumine. See on julgutuseks mugavustsioonist väljaastumiseks ning aktiivse puhkuse nautimiseks. Tootjad on ühendanud endas veatud funktsionaalsed omadused, erakordse mugavuse ja atraktiivse disaini. Riided on mõeldud nii lastele, meestele kui naistele, nii et kogu pere saaks igal aastaajal nautida aktiivset meelelahutust.Trespass riiete suurused algavad suurustest XS ja lõpevad suurusega XXL.

Jaga
Kommentaarid