Tundub, et looma või hoolitsust vajava pisikese inimesega ringi liikuv meesisend on naiste poolt kõrgelt hinnatud. Näitab see ju hoolitsemisvõimet ja potentsiaali edukaks paarisuhteks, mis eeldab head kompromissivõimet ja koostööle aldis olemist. Ühtmoodi palju nõuavad hoolitsust lemmikloom ja pisikene inimene — kui mees ühega neist on usaldatud omapäi välja värsket õhku hingama, siis päris lootusetu vennikesega ei saa ju tegu olla.

Ise sattusin eksnaise viieaastase toreda pojaga mõni päev tagasi Tartus mööda mänguväljakuid inspekteerima. Paratamatult jäid teele mõned vahvad möödujad, üks neist siis üle keskmise kena naine koos pisikese taksikoeraga. Kui muidu oleks igasugune tähelepanuavaldus koera ja tema omaniku vastu olnud enam kui kohatu, siis koos lapsega mängisime välja tubli tiimi. Mina muudkui julgustamas poissi, et taksile pai saaksime teha. Samal ajal koeraomanik ennastunustavalt naeratamas, kui hoolitsev ja tore vanem ma ikka lapsele olen. Koer sai korralikult silitatud ning neiuga pikemad pilgud vahetatud. Hoolitsevad vanemad ju võivad.

Üks hea meestuttav on jaganud juhtumisi, kuidas tema oma krutskeid täis kutsuga jalutades lausa valida võib, millisele naisele tähelepanu viitsib pöörata ja millisele mitte. Selline võlujõud on täiesti tavalises neljal käpal ringi liikuvas lemmikloomas!

Mõni mees pumpab lihaseid, teine ostab püssi sportauto. Toredad tegevused kõik, aga uute tutvuste edukaks saamiseks piisab sõbralt laenatud koerakesest või eksnaise vahvast põnnist. Kõik vastujalutavad õrnema soo esindajad muudkui sulavad ja naeratavad. Siis jääb üle ise piisavalt mees olla ja tutvusest midagi ilusat välja aretada. Ehk õnnestub siis ühe heal õhtul oma põnni või isikliku koeraga koos väärt naisega linna peal paar tiiru jalutada.