Kodu stiil

Harilikult valitakse põrandakatteid kodu üldisest stiilist lähtuvalt. Klassikaliselt sisustatud koju sobib ideaalselt klassikalise välimusega puidust põrand. Moodsasse koju valitakse tihti aga pigem põrandaplaadid, mille korrashoidmine on tavaliselt ka äärmiselt lihtne ja mugav.

Põranda vastupidavus

Kõige olulisem on valida põrand, mis teenib Sind kaua. Tõsi, korralikku põrandasse tuleb ka omajagu investeerida, sest nii palju, kui maksad, nii palju ka saad. Kindlasti tasub tähele panna, et juhul, kui soovid soetada puidust põrandaid, tuleks kindlasti osta ka spetsiaalsed põrandakaitsevahendid, mis hoiavad lakki, aidates põrandat kriimustuste ja hõõrdumiste eest kaitsta.

Keskkonnasõbralikkus

Praegusel ajal on paljude inimeste jaoks oluline toodete keskkonnasõbralikkus. Peale puidust põrandate on olemas veel keskkonnasõbralikke materjale. Tasub kindlasti konsulteerida professionaalidega, et avastada milline loodussõbralik materjal just Sinu koju sobiks.

Individuaalsed vajadused

Põranda, nii nagu ka lae ja seinte, välimus on iga inimese individuaalne valik. Nüüdsel ajal on võimalik tellida kõiksugu materjale just sellistes värvitoonides nagu Sa parasjagu soovid, mistõttu tuleks alati julgelt küsida, kas müüjal on olemas just Sulle meelepärane unikaalne lahendus.

Põrand on kodu hing ja püüab esimesena kõikide külaliste pilgud. Peale selle võiks põrand meid teenida aastakümneid, mistõttu vali oma koju just selline põrand, mis Sulle tõeliselt meeldib.

Kingi oma ilusale kodule imekena põrand!

Jaga
Kommentaarid